ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

 

  • Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Εργατικό Κέντρο σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα

 

Περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και Ευρωβουλευτής του Πα.Σο.Κ. κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Η περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου με επισκέψεις στην Κομοτηνή και στη Ξάνθη. Το πρόγραμμά του περιελάμβανε ομιλίες στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κομοτηνής και στο ξενοδοχείο Elisso στην Ξάνθη.

Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί τη Δράμα, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Εργατικό Κέντρο στις 6 το απόγευμα και μετά θα μεταβεί στην Καβάλα όπου θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στις 8 το βράδυ.

Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το «Θα είμαστε #mazi» και κεντρική φιλοσοφία ότι «Γυρίζουμε σελίδα με αυτούς που θέλουν να κάνουν και όχι με όσους θέλουν να γίνουν!» ο κ. Ανδρουλάκης περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει της πραγματοποίησης των εκλογών για ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.