ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας «Ευβοϊκή Γνώμη» επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνης Μουντάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Λάτσας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαβριήλ Γαλανομάτης, η Ειδική Γραμματέας κ. Σμαρώ Γιαννούλη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Σουρλόπουλος (με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη μέρα).

Στη Χαλκίδα τους υποδέχθηκαν ο ιδιοκτήτης της «Ευβοϊκής Γνώμης» κ. Άκης Θεοφανίδης και οι γονείς του κ. Γιάννης και κ. Γωγώ Θεοφανίδη και ακολούθησε ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που στεγάζουν την εφημερίδα καθώς και την ιστοσελίδα egnomi.gr.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο κ. Γιάννης Θεοφανίδης ήταν μέχρι πέρσι, που παρέδωσε τη σκυτάλη της εφημερίδας στον γιο του, από τα πλέον ενεργά μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ. με συνεχή παρουσία σε κάθε εκδήλωση της Ένωσης.

Παράλληλα, η «Ευβοϊκή Γνώμη», που συμπλήρωσε φέτος 42 χρόνια εκδοτικής ζωής, είναι η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Εύβοιας και μία από τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες εφημερίδες της χώρας.

Στη συνέχεια η οικογένεια Θεοφανίδη προσέφερε γεύμα στο Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. και ευχήθηκε να συνεχίσει η Ένωση μας την παραγωγική πορεία των τελευταίων χρόνων.

Το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την οικογένεια Θεοφανίδη για την φιλοξενία και ευχήθηκε να συνεχίσει τις υψηλές εκδοτικές πτήσεις η «Ευβοϊκή Γνώμη» και να έχουν πάντα υγεία και έμπνευση.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Μουντάκης

Ο Γεν. Γραμματέας

Γαβριήλ Γαλανομάτης