Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Α.Μ.Θ., επισκέφτηκε τη Δράμα η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Στην περιοδεία της συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Καρβούνη Δημήτρη, τον πρώην βουλευτή Καραγιαννίδη Χρήστο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δράμας.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη της κ. Γεροβασίλη αναφέρονται τα εξής:

Πρώτος σταθμός της περιοδείας το Παρανέστι, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε η συρρίκνωση των λειτουργιών του Κ.Υ. Όπως τόνισε η κ. Γεροβασίλη ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενώνει τη φωνή του με τις φωνές των υγειονομικών, του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του Παρανεστίου για την απαράδεκτη απόφαση της 4ης ΥΠΕ να περιστείλει την λειτουργία του Κ.Υ. Δηλώσαμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στον αγώνα των κατοίκων να αποσυρθεί η απόφαση και το Κ.Υ. να συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του. Η κ. Γεροβασίλη συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κι ακολούθως με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Λουκανίδη Γεώργιο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παρλόγλου Μιχάλη. Είχε προηγηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιο, στο Νικηφόρο, τόσο για το επίμαχο θέμα όσο και για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Παρανεστίου.

Στη συνέχεια η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στα γραφεία του ΣΎΡΙΖΑ – ΠΣ Δράμας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ακολούθως μαζί με συντρόφισσες και συντρόφους περπάτησε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες, ενώ όλοι μαζί ενημερώσαμε τους Δραμινούς-ές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή.

Το απόγευμα η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνη Σκουλίδη και τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Δράμας κ. Όθωνα Μουρμούρη. Στο επίκεντρο των συζητήσεων η έκρηξη της ακρίβειας που επιδεινώνει προϋπάρχοντα προβλήματα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Το πρωί της Πέμπτης 11/11 η κ. Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας κι ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σέρτη Αθανάσιο. Τέλος, η κ. Γεροβασίλη, μαζί με κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε στο παζάρι της πόλης κι άκουσε τη διαμαρτυρία και τις αγωνίες των παραγωγών κι εμπόρων λόγω του νόμου της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη που ουσιαστικά καταργεί τις λαϊκές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ οργανώνεται, προχωρά, αφουγκράζεται την κοινωνία και επικοινωνεί αδιαμεσολάβητα μαζί της.