ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (1-2) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ

  • Κ. Βασιλακάκης: Πονάω την ομάδα, με σοβαρότητα το Σάββατο για τη νίκη
  • Στ. Μπέκας: Όλα είναι ανοιχτά για την αναμέτρηση του Σαββάτου
  • Επιχειρηματικό ενδιαφέρον από Έλληνες του εξωτερικού – Προγραμματίζουν άφιξη στην πόλη μας

 

Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον το πρωτάθλημα της Super League τόσο για την άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό. Μετά τη προχθεσινή (4/5) θριαμβευτική νίκη των Μαυραετών μέσα στη Λάρισα, η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Καραϊσκάκη είναι ο ορισμός του τελικού, αφού η γηπεδούχος Δόξα με 24 βαθμούς είναι στο +4 από τη φιλοξενούμενη ομάδα της Άρτας. Οι αριθμοί είναι σκληροί, αλλά απόλυτοι…

Η νίκη με ανατροπή 1-2 μέσα στον κάμπο της Λάρισας είναι μια αποστομωτική απάντηση τόσο του επιστρατεύσαντα προπονητή Κώστα Βασιλακάκη όσο και των ποδοσφαιριστών που εμπιστεύτηκε. Η ομάδα πέρα και πάνω από πρόσωπα, είναι το δόγμα του κ. Βασιλακάκη, το οποίο υπηρέτησε με τη Δόξα μια ζωή.

Η επιμονή και η εμμονή του Τάσου Καραγιαννίδη για την παρουσία του προπονητή ήταν μια απάντηση ίσως κατηγορίας.

 

Τελικός το Σάββατο

 

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (8-5-2021, ώρα 15.30), με την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας είναι από τα παιχνίδια ορόσημο. Μόνο εύκολο δεν θα είναι και, όπως μας είπε ο κ. Μπέκας, όλα είναι ανοιχτά.

Όμως αυτή τη στιγμή στη Δόξα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και το αντιλήφθηκαν όλοι με το «2» μέσα στη Λάρισα.

Νίκη = κατηγορία, είναι το διακύβευμα της αναμέτρησης και εδώ εκπτώσεις δεν χωρούν.

 

Ενδιαφέρον από Γερμανία

 

Η μετοχική – διοικητική αβεβαιότητα στην ΠΑΕ είναι το ζητούμενο πλέον, αφού το αγωνιστικό διασφαλίζει την κατηγορία. Το αύριο όμως θέλει όραμα – λύσεις – προοπτική.

Έτσι, Έλληνες επιχειρηματίες από Γερμανία έχουν στο μικροσκόπιο τα δεδομένα της ΠΑΕ και εντός της άλλης εβδομάδας προγραμματίζουν επιτόπια παρουσία στην πόλη της Δράμας.