Σε απευθείας μετάδοση το παιχνίδι από την ΕΡΤ 3

Τον Διομήδη Άργους υποδέχεται ο Biαnco Monte Δράμα 1986 στο Κραχτίδης το Σάββατο στις 12:30. Οι Δραμινοί καίγονται για τους δύο βαθμούς ώστε να μείνουν σε τροχιά διεκδίκησης της εξόδου τους στην Ευρώπη, κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Για μια ακόμη φορά θα απουσιάσει ο Καφαντάρης ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου 15 μέρες. Ο Τουνγκελίδης στην ΑΕΚ αγωνίστηκε και βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό, ενώ σε εντατικές θεραπείες υποβάλλεται ο Έκτορας Πολύδωρος μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Δραμινοί που αγωνίζονται σε δύο μέτωπα πλέον Πρωτάθλημα και Κύπελλο (Κύπελλο Ελλάδος είναι στους 8) δείχνουν να ξαναβρίσκουν ρυθμό και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στοχεύουν όσο γίνεται πιο ψηλά.

Για το παιχνίδι ο διεθνής Αχιλλέας Τόσκας δήλωσε: Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, και οι 2 ομάδες έχουμε παρόμοιους στόχους και πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Άργους είναι πολύ καλή έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και είναι καλά δουλεμένη. Εμείς προερχόμενοι από 3 ήττες στο πρωτάθλημα θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους 2 βαθμούς που είναι πολύ πολύτιμοι για την συνέχεια.

 

Το Γραφείο Τύπου