Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΥΡΙΟ (30-6-2017) ΘΑ «ΔΕΙΞΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΔΟΞΑ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Γ. ΜΠΥΡΟΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 5-7-2017 ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

 

  • Άγγελος Διγκόζης (υποψήφιος προπονητής Δόξας): Πρώτα η κατηγορία και μετά τα πρόσωπα
  • Γ. Βασιλειάδης (Υφυπουργός Αθλητισμού) προς Χρ. Καραγιαννίδη (Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας): Καμία αύξηση των ομάδων, αντίθετα στόχος το 2019 να έχει η Football League 14 ομάδες!
  • Γιατί δεν «περνά» η μη αδειοδότηση σε ΚΑΠ και προκήρυξη;

 

 

Το Σάββατο 1-7-2017 αρχίζει επίσημα η μεταγραφική περίοδος και ουσιαστικά η νέα αγωνιστική περίοδος αφού η 30η Ιουνίου είναι η ημερομηνία λήξης όλων των δεδομένων και υποχρεώσεων. Στη Δόξα όμως υπάρχει έντονη δραστηριότητα εξω-αγωνιστική αφού η διεκδίκηση ανόδου είναι πολυεπίπεδη, τόσο δια της δικαστικής οδού, αφού υπάρχει η καταγγελία – υπόμνημα κατά Αθλητικού Εισαγγελέα και Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ για την μη αναζήτηση των πραγματικών λόγων της μη διεξαγωγής του ματς Καλαμαριάς – Καρδίας και η άλλο οδός είναι της αναδιάρθρωσης με τη δημιουργία δύο ομίλων για τη νέα χρονιά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 30-6-2017 στην έκτακτη – προεκλογική συνέλευση της ΕΠΟ, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου να πρωτοστατεί για να «περάσει» αυτή η διεκδίκηση από τη νέα ΕΠΟ.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν την επαναληπτική Γενική Συνέλευση για νέα Διοίκηση στη Δόξα να μετατίθεται την Τετάρτη 5-7-2017, αφού προέχουν οι διεκδικήσεις στην Αθήνα.

 

Αγγ. Διγκόζης προ των πυλών στη Δόξα

 

Κοντά στην Δόξα φέρεται να είναι ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος μας δήλωσε ότι ξέρει πως ο Σύλλογος διεκδικεί πρώτα την Β’ κατηγορία και έπονται τα πρόσωπα.

 

Ο Υφ. Αθλητισμού έβαλε «πάγο» στο Βουλευτή Χρ. Καραγιαννίδη

 

Ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης βλέποντας την αγωνία των Δοξαίων πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιώργο Βασιλειάδη, για να εισπράξει την άρνηση – βούληση του Υπουργού για δημιουργία δύο ομίλων. Αντίθετα μάλιστα τόνισε ότι στόχος είναι το 2019 ο αριθμός των ομάδων της Football League να είναι 14.