Επανεκλέχτηκε στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ο κ. Άγγελος Καλλίας, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Δράμας. Η ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 με αθρόα συμμετοχή Προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-Μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

 1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
 2. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
 4. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 5. ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
 6. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
 7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 8. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 9. ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 10. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 11. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 12. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Αναπληρωματικά Μέλη:

ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σε συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων θα συγκροτηθεί σε Σώμα.