ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟΣ

 

 

Το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής παρουσίασε, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλο Μαμσάκος. Οι υποψήφιοι είναι: Βούγκαλη Ευτυχία, Ζαρόγλου Κωνσταντίνος, Κοβογλανίδης Μωυσής, Μάρκου Μάρκος, Παπαδοπούλου Ευθαλία, Ραβίκαλη Ευαγγελία, Τοσιακλάρης Παντελής, Τσάνα Μαρία, Χαριζάνης Οδυσσέας.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Μαμσάκος ανέφερε: «Είναι πολύ συγκινητικό και συγχρόνως πολύ μεγάλη τιμή να ανακοινώνω από αυτόν εδώ τον τόπο, από αυτόν τον χώρο τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Κοινότητας Χωριστής με το ψηφοδέλτιό μας. Είναι συγκινητικό, γιατί από εδώ ξεκίνησα την αυτοδιοικητική μου πορεία, έκανα τα πρώτα μου βήματα και σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία και η δυνατότητα με τη βοήθεια των συμπολιτών μου να κατέχω την τιμητική θέση του Δημάρχου της Δράμας. Είναι τιμητικό, γιατί η γενέτειρά μου είναι ένα χωριό με πλούσια παράδοση και ιστορία, είναι ένας τόπος όπου ο πολιτισμός ακμάζει. Ανακοινώνω τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Χωριστής, εννέα άξιους συμπολίτες μου που έχουν όρεξη και μεράκι να προσφέρουν στον τόπο τους, να ασχοληθούν με τα κοινά και να δώσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της Χωριστής να τους επιλέξουν με την ψήφο τους. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατέχουν και θέσεις και έχουν μεγάλη εμπειρία, να αποφασίσουν σε δύσκολα αυτοδιοικητικά χρόνια να ασχοληθούν με τον τόπο μας. Τους ευχαριστώ προσωπικά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους και στον αγώνα τους».