ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Με ομιλητές τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Α. Αντωνούδη και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

 

Η Οργανωτική Επιτροπή της «Συνεργασίας Επιχειρηματικών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων για την Προώθηση Αναπτυξιακών Θεμάτων για τη Δράμα» προσκαλεί τους Δραμινούς στην Ανοιχτή Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό στην Αμφίπολη» την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας (στο ισόγειο του Δημαρχείου Δράμας). Ομιλητές στην ενημερωτική εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Απόστολος Αντωνούδης καθώς και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Οι εκπρόσωποι των Επιχειρηματικών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων του Ν. Δράμας κατόπιν συνελεύσεως που πραγματοποίησαν στις 14/02/2018 αποφάσισαν τη σύμπραξη με σκοπό την ανάπτυξη του Νομού Δράμας μέσα από την πραγματοποίηση κοινών δράσεων.

Την ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Δημαρχείο Δράμας με θέμα: «Η σύνδεση της Δράμας με την Εγνατία οδό στην Αμφίπολη» διοργανώνουν οι ακόλουθοι συνεργαζόμενοι φορείς:

Επιμελητήριο Δράμας, ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, Εργατικό Κέντρο Δράμας, Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Δράμας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Δράμας, Εμπορικός Σύλλογος Δράμας, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας, Αδέσμευτος Αγροτικός Σύλλογος Ν. Δράμας, Ένωση Κτηνοτρόφων Ν. Δράμας, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ν. Δράμας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Α.Μ.Θ.