Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΒΑΛΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 19.00, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ)

 

  • Στις 25 Ιουνίου συνάντηση Super League με Υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη για τη μορφή των κατηγοριών
  • Στις 27 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Δόξας
  • Στις 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

 

Στην τελική ευθεία εισέρχονται πλέον έως τη λήξη του μήνα που διανύουμε οι αποφάσεις της Πολιτείας και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου και σε άμεση συνάρτηση και τα τεκταινόμενα τόσο στον Γ.Σ. Δόξα όσο και στην ΠΑΕ Δόξα.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης επιθυμεί από φέτος να υπάρχει ένα πρωτάθλημα «γέφυρα» 10+10 ομάδων, έτσι ώστε την περίοδο 2019-2020 να πάμε σε πρωτάθλημα 12 ομάδων στη Super League.

Η εφαρμογή της κυβερνητικής θέσης και η εφαρμογή του ΚΑΠ «ακουμπά» τη Δόξα για άνοδο στη Super League των 20 ομάδων.

Οι θεσμικοί τώρα και κυρίως ο Συνεταιρισμός της Super League την παραπάνω θέση του Υπουργού την αντικρούουν ως «πελατειακή» και επιμένει η αναδιάρθρωση να ισχύει από τη νέα περίοδο, θεωρώντας ότι με 20 ομάδες το προϊόν και ως τηλεοπτική παραγωγή θα χάσει σε αγωνιστική αξιοπιστία.

Έτσι την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στη συνάντηση Υπουργού – Super League θα ξεκαθαρίσει η μορφή του φετινού πρωταθλήματος με τη θέση του Συνεταιρισμού να έχει επικρατέστερη βάση.

 

Στο μέτωπο της Δόξας

 

Με τα παραπάνω ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, η Διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα υπέβαλε πλήρη φάκελο για αδειοδότηση σε περίπτωση ανόδου στη Super League. Ένας φάκελος πληρέστατος, όταν μάλιστα ομάδες της Super League στερούνται αδειοδότησης (βλ. ΠΑΟ – Πανιώνιος). Όλα έτοιμα για παν ενδεχόμενο στη χώρα που ζούμε, είναι η φιλοσοφία στην ΠΑΕ Δόξα.

 

Β. Γκαβαλιάς (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Δυνατή σε όλα η Δόξα!

 

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Γ.Σ. Δόξα στις 7 Ιουνίου, στις 19.00, στο Επιμελητήριο, δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»:

«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξει ένας ενισχυμένος Ερασιτέχνης για μια δυνατή Δόξα».

Με αυτή τη δήλωση στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και ταυτόχρονα οριοθετεί ότι η Δόξα μόνο ενιαία μπορεί να μεγαλουργήσει.