«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-1-2023 (ΩΡΑ 15.00) ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΟΥΔΕΜΙΑ «ΕΚΠΤΩΣΗ» ΥΠΑΡΧΕΙ

 

  • Ετοιμοπόλεμοι Σαμπανίδης (φορ) και Ανθουλάκης (χαφ)
  • Κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου οι νεαροί παίκτες της Δόξας
  • Σάββατο 21-2-20223 (ώρα 15.15) ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ15-Γ.Σ. Δόξα Κ15 (γήπεδο Σουρωτής) στον ντέρμπι των Αετών
  • Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μιχάλης Ηλιάδης

 

Ο τροχός της εμπιστοσύνης γύρισε, οι πληγωμένοι φίλαθλοι της Δόξας πήραν τα μηνύματα ότι υπάρχει και «αύριο» στον… πλανήτη Δόξα. Όταν χειροκροτείς μια νεανική ομάδα που έχασε το ματς από δικά της λάθη, ήδη έχεις κάνει την υπέρβαση. Ο δρόμος όμως μόλις ξεκίνησε, τα «καύσιμα» (πόροι) δεν υπάρχουν, όμως η ελπίδα είναι άσβεστη.

 

Μονόδρομος η νίκη

 

Την Κυριακή, για την 12η αγωνιστική, η Δόξα έχει στατιστικά εύκολη αποστολή στην Αλεξανδρούπολης, όμως δεν ισχύει τίποτε πριν το τελικό σφύριγμα και Ακρίτες έχουν λόγο για να πληγώσουν τους Μαυραετούς.

Ο προπονητής κ. Αποστολίδης θα έχει μετά από καιρό νέες προσθήκες στη φαρέτρα του, αφού ο γνωστός από τη Super League 2 φορ Σαμπανίδης και ο μέσος Ανθουλάκης είναι στην αποστολή και ετοιμοπόλεμοι.

Το ματς της Κυριακής θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία, είναι οι προτροπές του προπονητή, παρότι ο αντίπαλος είναι χαμηλά βαθμολογικά.

Η κατάθεση ψυχισμού και η εν γένει αγωνιστική παρουσία στη Δόξα έγινε αποδεκτή από τον κόσμο, παρότι είχαμε αποχωρήσεις λεγόμενων «βασικών», αλλά οι νεαροί έχουν τις δικές τους απαντήσεις.

 

Επιστροφή του πορτιέρο Μ. Ηλιάδη

 

Μετά από το άτυχο ματς με την Καβάλα και τον τραυματισμό του, η σταδιακή επιστροφή και αποκατάσταση για τον έμπειρο τερματοφύλακα Μιχάλη Ηλιάδη είναι γεγονός. Έτσι μια ακόμη αξιόπιστη λύση οσονούπω θα είναι γεγονός.

 

Στη Σουρωτή ΠΑΟΚ – Δόξα (Κ15)

 

Στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Super League 1 – K 15 αναμετρώνται τα τμήματα του ΠΑΟΚ και της Δόξας στο γήπεδο της Σουρωτής το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στις 15.15.