ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Το τμήμα παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Δράμας σε συνεργασία με τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και τον Δράμα 1986 (τμήμα κολύμβησης), υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα «παιδί και κολύμπι». Οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 29-05-2018 έως και την Παρασκευή 08-06-2018 στο Δημαρχείο της Πλατείας Ελευθερίας (2ος όροφος, κ. Ιωάννης Λαζαρίδη και κ. Συλβή Μανέντ).

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος δηλώνει: «Η Δημοτική μας Αρχή ενισχύει την ανάπτυξη του αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό παρέχουμε για ακόμη μια χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα “παιδί και κολύμβηση”», ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας συνδημότες να γνωρίσουν την κολύμβηση και να απολαύσουν τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 έως και 2012 και θα διαρκέσει από 18/06/2018 μέχρι 20/07/2018.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής
  2. Βεβαίωση ιατρού για τη δυνατότητα συμμετοχής του παιδιού στην κολύμβηση.
  3. Πιστοποιητικό γεννήσεως για όσους δεν είναι Δημότες Δράμας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών στο παλαιό Δημαρχείο (Πλατεία Ελευθερίας) καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00πμ έως τις 15:00μμ.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2521027415, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Δράμας.

Τα σημεία που θα πρέπει να τηρηθούν για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του προγράμματος εκμάθησης του Δήμου είναι τα εξής:

  1. Το παιδί πρέπει να έχει μαζί του:

α. Μπουρνούζι ή μεγάλη πετσέτα

β. Μαγιώ

γ. Σκουφάκι

δ. Σαγιονάρες

ε. Σαμπουάν

  1. Πρέπει να γνωστοποιηθούν στον προπονητή τυχόν προβλήματα που αφορούν τα παιδιά σας σε σχέση με την εκμάθηση.
  2. Ενημερώστε και εσείς το παιδί σας για την υγιεινή, και την φροντίδα των ενδυμάτων του και του εξοπλισμού κολύμβησης.
  3. Ο χώρος των αποδυτηρίων είναι χώρος των κολυμβητών και όχι των γονιών. Αφήστε τα παιδιά σας να φροντίσουν μόνα τους τον εαυτό τους και μη μπαίνετε στα αποδυτήρια.
  4. Μην απασχολείτε τους προπονητές και διακόπτετε το πρόγραμμα της εκμάθησης.
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ στο θέμα του φαγητού, (Η είσοδος του παιδιού στο νερό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 3 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα).