Στους Διακλιμακιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πορταριά Βόλου και στη Λαμία συμμετείχαν ως επιλεγμένοι 16 αθλήτριες και αθλητές του Bianco Monte Δράμα 1986. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν 5-7 Μαρτίου στο πλαίσιο της συγκρότησης των Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων και το κάθε Κλιμάκιο έπαιξε τέσσερις αγώνες.

Οι αθλητές του συλλόγου πάλεψαν, προσπαθώντας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, και βίωσαν σημαντικές αθλητικές εμπειρίες και όχι μόνο.

Τα κορίτσια του Bianco Monte Δράμα 1986  ήταν: Μπεζά Δέσποινα, Τσοκαταρίδου Ελένη , Κοτίδου Ελένη, Κιουκτσόγλου Ελεονώρα, Χαντζίδου Σοφία, Δράζιου Παρασκευή και τα αγόρια οι: Ζαχαρόπουλος Κυριάκος, Καργαλίδης Κωνσταντίνος, Αργυριάδης Σταύρος, Ηλιάδης Βαγγέλης, Σαπανίδης Στέλιος, Τάσιου Φοίβος, Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Μεσσίνης Γιώργος, Λαζαρίδης Ιάκωβος, Ιωαννίδης Γιώργος.

Προπονητής στο Κλιμάκιο αγοριών ήταν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ο.Χ.Ε. κ. Θόδωρος Τογανίδης ενώ στα κορίτσια ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξιάδης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Bianco Monte Δράμα 1986 αναφέρονται τα εξής:

«Συγχαρητήρια παιδιά για τις προσπάθειές σας αλλά και για την επιλογή σας. Το μέλλον είναι όλο μπροστά σας και ο σύλλογος θα κάνει ότι μπορεί για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Συγχαρητήρια και στους προπονητές των αθλητριών/των Αγγελική Μαυροπούλου και Χαϊτίδη Χρήστο οι οποίοι με υπομονή δουλεύουν με τα παιδιά προκειμένου να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά αλλά και να γίνουν καλοί χαρακτήρες στην ζωή τους».