ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Α.Μ.Θ. ΧΡ. ΤΟΨΙΔΗ

 

 

  • Υποψήφιοι στην Π.Ε. Δράμας η Αναστασία Γαλοπούλου, ο Χρήστος Γκόντιας, ο Αριστείδης Μωυσιάδης, η Μαρία Ξενίδου, ο Στέλιος Παπαδόπουλος, η Αικατερίνη Σερέτη – Παταβού και ο Νικόλαος Τσαύλος

 

 

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GALAXY στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων και των θέσεων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» από τον επικεφαλής της και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού της Περιφερειακής Σύνθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με διαφορετικό, και σύγχρονο τρόπο. Ειδικότερα, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος κ. Θανάσης Λάλας έθεσε ερωτήσεις στον υποψήφιο Περιφερειάρχη για τις βασικές θέσεις, το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Σύνθεσης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την Οικονομία, την Ανάπτυξη, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Κοινωνική Πολιτική.

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι «Περιφερειακή Σύνθεση» σημαίνει σύνθεση ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων αλλά και σύνθεση των Περιφερειακών Ενοτήτων, τονίζοντας ότι «Εμείς συνθέτουμε, δεν διαιρούμε, δεν αποκλείουμε ανθρώπους και δυνάμεις που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας». Ότι πρόκειται για έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, σημειώνοντας ότι «ο Περιφερειάρχης δεν διορίζεται αλλά εκλέγεται από τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης». Ανέφερε επίσης ότι «Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. είναι η πύλη της Ευρώπης και θα πρέπει να υπάρξει νέο αναπτυξιακό μοντέλο, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες και με ευρωπαϊκό προσανατολισμό».

Αναφερόμενος στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους σημείωσε ότι πρόκειται για καταξιωμένους συμπολίτες μας, από διάφορους ιδεολογικούς χώρους και από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, ανθρώπους που πιστεύουν στη σύνθεση και στη συλλογικότητα, ενώ πολλοί είναι έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των βαθμών.

εκδήλωσης είναι οι παρακάτω (με αλφαβητική σειρά):

Μιχάλης Αμοιρίδης – Π.Ε. Ξάνθης

Ιμπραχήμ Αμούτσκα – Π.Ε. Ξάνθης

Σταύρος Βαβίας – Π.Ε. Έβρου

Νικόλαος Βουλγαρίδης – Π.Ε. Έβρου

Οδυσσέας Βουρβουκέλης – Π.Ε. Ξάνθης

Χρήστος Γάκης – Π.Ε. Καβάλας

Αναστασία Γαλοπούλου – Π.Ε. Δράμας

Αναστασία Γκαϊδατζή – Π.Ε. Έβρου

Χρήστος Γκόντιας – Π.Ε. Δράμας

Βαλεντίνα Δισλιάν – Π.Ε. Ξάνθης

Κωνσταντίνος Εξακουστός – Π.Ε. Έβρου

Γιουξέλ Εσάτ – Π.Ε. Ροδόπης

Νικόλαος Ευκαρπίδης – Π.Ε. Ροδόπης

Παναγιώτης Ζητάκης – Π.Ε. Έβρου

Τζιχάν Ιμάμογλου – Π.Ε. Ροδόπης

Κατερίνα Ιωαννίδου – Π.Ε. Καβάλας

Νικόλ-Ιουστίνη Ιωαννίδου – Π.Ε. Έβρου

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης – Π.Ε. Καβάλας

Σταύρος Καβαρατζής – Π.Ε. Έβρου

Σουζάν Καδρή – Π.Ε. Ξάνθης

Ευαγγελία (Λίλη) Καχέλου – Π.Ε. Καβάλας

Δημήτριος Κλειτσιώτης – Π.Ε. Καβάλας

Χρήστος Κούρτης – Π.Ε. Έβρου

Αθανάσιος Κυριακού – Π.Ε. Καβάλας

Θεόδωρος Μαρκόπουλος – Π.Ε. Καβάλας

Εμρέ Μουσταφά – Π.Ε. Ροδόπης

Ιωάννης Μωραΐτης – Π.Ε. Ροδόπης

Αριστείδης Μωυσιάδης – Π.Ε. Δράμας

Καλλιόπη (Κέλυ) Ξακοπούλου – Π.Ε. Καβάλας

Μαρία Ξενίδου – Π.Ε. Δράμας

Φώτης Ουζουνίδης – Π.Ε. Έβρου

Στέλιος Παπαδόπουλος – Π.Ε. Δράμας

Σταυρούλα Πεχλιβάνη – Π.Ε. Ροδόπης

Παναγιώτης Χατζηχρήστος – Π.Ε. Καβάλας

Αικατερίνη-Σερέτη Παταβού – Π.Ε. Δράμας

Αθηνά Σταματιάδου – Π.Ε. Καβάλας

Εμμανουήλ Ταπατζάς – Π.Ε. Ροδόπης

Νικόλαος Τσαύλος – Π.Ε. Δράμας

Ιρφάν Χατζηγκενέ – Π.Ε. Ξάνθης

Ριτβάν Χατζημεμέτ – Π.Ε. Ροδόπης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κλείνοντας την εκδήλωση απηύθυνε μήνυμα νίκης και συμπόρευσης σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αναφέροντας:

«Η Σύνθεση πιστεύει στη Σύνθεση. Στις ξεκάθαρες κουβέντες. Έντιμα και καθαρά. Η Σύνθεση μπορεί να παλέψει, να διεκδικήσει, να πετύχει. Να βάλει την Περιφέρεια μας στο προσκήνιο των εξελίξεων. Η Σύνθεση πιστεύει στα έργα και όχι στα λόγια. Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω. Αλλάζουμε σελίδα. Αυτό θα κάνουμε. Η Καβάλα σήμερα μίλησε.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι συνεργάτες της Περιφερειακής Σύνθεσης ευχαριστούν θερμά τους εκπροσώπους των φορέων της Π.Ε. Καβάλας, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ και τους πολίτες που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Η “Περιφερειακή Σύνθεση” μόλις ξεκίνησε. Τον Μάιο δίνουμε ελπίδα στο αύριο. Φέρνουμε την Περιφέρεια στο προσκήνιο των εξελίξεων. Όλοι μαζί κάνουμε μια επιλογή».