ΑΝΕΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ (85-67) ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

 

Νικηφόρα συνεχίστηκε η παρουσία του ΚΑΟΔ στον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς η Δραμινή ομάδα, στο πλαίσιο της β’ αγωνιστικής, επικράτησε με 85-67 επί του Ηρακλή Καβάλας, στο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών (ΔΗΓΑ). Έτσι, ο ΚΑΟΔ ζευγάρωσε τις νίκες του, μετά την εκτός έδρας επικράτηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Αστέρα Καβάλας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Δραμινή ομάδα συνεχίζονται την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 16.00 με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηράκλεια Α.Ο., για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τους 3 υπόλοιπους εκπροσώπους της Δράμας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο απολογισμός ήταν 3 ήττες. Το Δοξάτο ηττήθηκε εκτός έδρας με 81-49 από τον ανώτερο Γ.Σ. Σερρών 2017, οι Τιτάνες έχασαν εκτός έδρας με 75-64 από τον ΑΟ Καβάλας και η Προσοτσάνη ηττήθηκε εντός έδρας με 50-61 από τον Αστέρα Καβάλας. Την επόμενη αγωνιστική η Προσοτσάνη αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ηρακλή Καβάλας, οι Τιτάνες υποδέχονται τον Ορφέα Νέου Σκοπού και το Δοξάτο υποδέχεται τις Σέρρες ΑΕ.

Στη βαθμολογία στις πρώτες θέσεις με 2 νίκες στις 2 πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται ο ΚΑΟΔ, ο Γ.Σ. Σερρών, ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Α.Ο. Καβάλας