ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Για 6η συνεχή χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ν. Δράμας PALSO είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας, αρωγός στην μόρφωση των παιδιών πολύ αδύναμων οικονομικά οικογενειών, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας.

Κάθε χρόνο περίπου 30 παιδιά ενσωματώνονται μέσα στα ΚΞΓ μελών του συλλόγου μας αφιλοκερδώς και χωρίς καμία διαφορά με τους υπόλοιπους μαθητές, με απόλυτη εχεμύθεια ώστε να διαφυλαχτεί η αξιοπρέπεια και των παιδιών και της οικογένειας τους. Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα των δωρεάν μαθημάτων για δύο χρόνια. Τα πρώτα 5 χρόνια είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και στο επίπεδο Β1 στο 50%. Στα ανώτερα επίπεδα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι αιτήσεις γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο γραφείο 130 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που από την αρχή του θεσμού αυτού δέχτηκαν τα παιδιά αυτά στα Κέντρα τους καθώς και τους εκδοτικούς οίκους για την προσφορά τους στην παροχή των βιβλίων που είναι αναγκαία για την φοίτηση τους στα κέντρα μας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Δράμας