Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑ

 

 

  • «Πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια»
  • «Θέλουμε να ανεβάσουμε ταχύτητα»
  • «Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι ο στόχος μου για τη Δόξα»

 

Μετά από ένα μήνα στο τιμόνι της Δόξας και 6 φιλικά παιχνίδια ο νέας προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης έχει ένα δείγμα ικανό για να σκιαγραφήσει την μέχρι τώρα παρουσία του.

Με 9 παίκτες από το περσινό ρόστερ (Μένκα, Βιτλής, Πεταυράκης, Σιώπης, Ριζογιάννης, Νατσιόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς) και με 13 νέες ελεύσεις στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Στάικος Βεργέτης αναζητά το πιο ικανό σχήμα και την αξιολογικότερη ιεράρχηση του έμψυχου υλικού που διαθέτει.

Με 2 ισοπαλίες στη Βουλγαρία επί κυπριακών ομάδων, 1 ήττα στο Βόλο και 3 νίκες εντός Νομού Δράμας κλείνει ο κύκλος προπονήσεων και με έμφαση στη φυσική κατάσταση, τώρα περνάμε στην ταχύτητα την συνολική και την ατομική.

Μιλώντας στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο κ. Βεργέτης ανέφερε: «Κλείσαμε έναν κύκλο τεσσάρων φιλικών με έμφαση την φυσική κατάσταση και προσπαθήσαμε να μοντάρουμε την ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό. Είμαστε ακόμη στο 50% του επιθυμητού επιπέδου για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των αγώνων.

Είμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα συνεχίσουμε στο επόμενο διάστημα με έμφαση την ταχύτητα, έτσι ώστε στις επίσημες υποχρεώσεις (του Κυπέλλου) να είμαστε πανέτοιμοι.

Έτσι με αύξηση της έντασης και του ρυθμού ταχύτητας θα πορευτούμε με βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας και ταυτόχρονα σιγουριά στα μετόπισθεν. Προχωράμε».

 

Για Ισπανό σέντερ φορ

 

Η απόκτηση ενός παρτενέρ του Κουσκουνά κρίνεται επιβεβλημένη και οι ιθύνοντες της Δόξας έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στη ξένη αγορά, με Ισπανό σέντερ φορ να έχει εντοπισθεί.