ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 

  • Α. Καγιάογλου, Δήμαρχος Παρανεστίου: «Η καθημερινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας ανταμείβεται»

 

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου εγκρίθηκε η κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς στο Δήμο Παρανεστίου.

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα κατασκευαστεί στο αγροτεμάχιο με αριθμό 160 του αγροκτήματος Ξάγναντου, του Δήμου Παρανεστίου συνολικής επιφάνειας 6.553,12 τμ. Και θα περιλαμβάνει ένα ισόγειο κτίριο διοίκησης – ιατρείο και ένα ανεξάρτητο ισόγειο κτίριο για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συνολικής έκτασης 364,27 τ.μ. και 2.000 τ.μ. για την άσκηση και κοινωνικοποίηση των ζώων.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου δήλωσε: «Άλλος ένας στόχος μας επιτεύχθηκε! Με χαρά πληροφορήθηκα ότι εγκρίθηκε το πρόγραμμα σχετικά με την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Ένα έργο που θα βελτιώσει τόσο τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας αλλά ταυτόχρονα θα βελτιώσει και την ποιότητα ζωής των τετραπόδων φίλων μας. Η καθημερινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας ανταμείβεται. Δεν σταματάμε όμως εδώ! Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος που είχαμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας. Προχωράμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το δήμο που όλοι μας αξίζουμε!».