ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μας, σε όλους εσάς, που ανταποκριθήκατε στη δημόσια πρόσκλησή μας, ώστε η περιοχή που ζούμε, να αξιωθεί να αποκτήσει κάτι, που θα συμβάλει στην προαγωγή και προάσπιση των υπηρεσιών υγείας, σε σχέση με τον ΚΑΡΚΙΝΟ.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι που νοσήσαμε , μαζί με όλους εσάς που εκτιμάτε το μέγεθος του «αντιπάλου», ξεκινήσαμε και με σθένος συνεχίζουμε, ώστε να φθάσουμε στην επίτευξη του υψηλού στόχου μας.

Την δημιουργία και λειτουργία μιας Ογκολογικής μονάδας στο Νοσοκομείο μας.

Ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας

Ξέρετε πώς, να μας βοηθήσετε να το νιώθουμε.

 

«Αλυσίδα Ανθρώπων για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής»

 

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας «Αλυσίδα Ανθρώπων για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής» το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2017.

Στην προσπάθεια αυτή, αρωγοί και υποστηρικτές, εκτός από τους εκατοντάδες των Δραμινών, ο Βουλευτής της Ν.Δ., εκπρόσωποι των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Πα.Σο.Κ., ο Δήμαρχος Δράμας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος του φορέα «Η Δράμα ενάντια στον Καρκίνο» όπως και εκπρόσωποι από όλους τους τοπικούς Φορείς, Πολιτιστικούς-Αθλητικούς Συλλόγους, Κοινωνικές Ομάδες, ΚΑΠΗ.

Η ουσιαστική συμμετοχή των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, όπως και η προσφορά ειδών από τις επιχειρήσεις Γουντσίδης Α.Ε., Εγνατία -Χυτήρια Α.Ε. και Σκλαβενίτης βοήθησαν ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, μιας τέτοιας κινητοποίησης.

 

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Ευγενία Σαραφίδου