ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 

  • Α. Καγιάογλου, Δήμαρχος Παρανεστίου: «Ένα όνειρο για κάποιους, πρωταρχικός στόχος για μας, που έγινε πραγματικότητα!»

 

Δύο νέα καταστήματα ΚΕΠ πρόκειται να λειτουργήσουν στο Δήμο Παρανεστίου, μετά από σχετική δημοσίευση σε ΦΕΚ από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα, τα δύο νέα ΚΕΠ θα λειτουργήσουν σε Αδριανή και Παρανέστι.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Παρανεστίου αναφέρονται τα εξής: «Ένα πασχαλινό Δώρο επιφύλασσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τη δημοσίευση στο ΦΕΚ 1363 Τεύχος Β’ 14/4/2020 για την ίδρυση και λειτουργία δύο νέων παραρτημάτων Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στην Κοινότητα Αδριανής και στην Κοινότητα Παρανεστίου. Τα δύο νέα παραρτήματα ΚΕΠ θα λειτουργήσουν στο ισόγειο του παλαιού κοινοτικού καταστήματος Αδριανής και στο ισόγειο του δημαρχείου Παρανεστίου».

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ίδρυση των δύο νέων παραρτημάτων ΚΕΠ στο Δήμο μας. Ένα όνειρο για κάποιους, πρωταρχικός στόχος για μας, που έγινε πραγματικότητα! Ούτε ο πιο αισιόδοξος Συνδημότης μας, ίσως δεν το περίμενε. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι αγαπάμε τον “Τόπος να Ζω”. Λειτουργία άμεση, χωρίς ταλαιπωρία μετακίνησης. Φιλικά και Ανθρώπινα. Εξυπηρέτηση του Πολίτη πρώτα από όλα και πάνω από όλα. Και είμαστε ακόμη στην αρχή».