ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

 

 

Πολιτική εκδήλωση – ομιλία πραγματοποίησε ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Δράμας κ. Σταύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, γεμίζοντας την αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο αγαπητός στους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο πρώην Βουλευτής μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με ιδιαίτερες καυστικές αναφορές για την Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε «επαίσχυντη» τονίζοντας παράλληλα πως «αυτή η συμφωνία δεν πρέπει να ισχύσει και να καταργηθεί».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία, αλλά και στα αγροτικά ζητήματα, υπερθεματίζοντας για τον πρωτογενή τομέα και την πρωτογενή παραγωγή και τονίζοντας παράλληλα πως αξιοποιώντας αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα η χώρα μας μπορεί να δει ανάκαμψη στην οικονομία και να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στα θέματα άμυνας αλλά και στη γενικότερη γεωπολιτική θέση που κατέχει η χώρα μας δίνοντας μεγάλη έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος τόνισε πολλές φορές πως δηλώνει παρών στις πολιτικές εξελίξεις και υπογράμμισε με έμφαση πως θα είναι στρατιώτης της παράταξης, σεβόμενος τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην Βουλευτής του Νομού Δράμας καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ενώ τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος από τα μεγάφωνα στην αίθουσα ακουγόταν το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο χώρο έξω από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Γεωργία Χειράκη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Κοσμάς Καλαϊδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Καψημάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» κ Βίλλυ Καραμούτα, κ. Όλγα Κωνσταντινίδου, κ. Ξένια Αρτεμιάδου και κ. Μιχάλης Τάσσου, και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου. Τον κ. Παπαδόπουλο προλόγισε ο δημοσιογράφος κ. Θανάσης Φυλακτός.