ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση για το αγωνιστικό και το προαγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας ήταν το τελευταίο πριν τις γιορτές του Πάσχα. Η Αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στη διεθνή διοργάνωση «Νιόβεια 2018» που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από την Παρασκευή 30/3 έως και την Κυριακή 1/4. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 19 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμα μια φορά και σημείωσαν σημαντικές ατομικές επιδόσεις. Τις ίδιες μέρες διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κολύμβησης με τη συμμετοχή δύο αθλητριών μας, Κωνσταντινίδου Φωτεινή και Πλατάνου Ζάπρη Αγγελική. Η Κωνσταντινίδου Φωτεινή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. Μικτή Ατομική με χρόνο 2’25’’44.

Με την επιστροφή της αποστολής μας από την Θεσσαλονίκη, οι αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του τμήματος κ. Αβραμίδη Σταύρο, ταξίδεψαν την Μ. Δευτέρα 2/4 στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας όπου παρέμειναν όλη την Μ. Εβδομάδα πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία με κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Stars Swim Academy.

Παράλληλα η προαγωνιστική μας ομάδα με 51 αθλητές και αθλήτριες ταξίδεψε μέχρι τα Ιωάννινα για να λάβει μέρος σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές και δυνατές διοργανώσεις, τα «Ποσειδώνια 2018» που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 31/3-1/4 με συμμετοχή 23 ομάδων από όλη την Ελλάδα. Τα δελφίνια μας συγκέντρωσαν συνολικά48 μετάλλια ( 18 χρυσά, 15 ασημένια και 15 χάλκινα)

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά μας έλαβαν μέρος στους αγώνες και για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές των ομάδων, κ. Αβραμίδη Σταύρο, κ. Τοκμακίδη Κωνσταντίνο, κ. Γκαμότσου Δόμνα για την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στην πορεία της αγωνιστικής χρονιάς.

 

Ο Πρόεδρος

Καρασαββίδης Σταύρος

Ο Γραμματέας

Τοπχαναλής Ευάγγελος