ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Την πρώτη ημέρα με την επανεκκίνηση της αγοράς μετά την καραντίνα

 

Πρωτοβουλία για την στήριξη της αγοράς της Δράμας ανέλαβε το Επιμελητήριο Δράμας από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας, κατά την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, συνοδευόμενοι από μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, μοίρασαν συμβολικά μάσκες μίας χρήσεως καθώς επίσης & το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εκδώσει το Υπουργείο.

Η δράση είχε σκοπό τόσο την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και την τόνωση της αισιοδοξίας των εμπόρων για τις ημέρες που ακολουθούν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέφανος Γεωργιάδης δήλωσε: «Σήμερα έχουμε την επαναλειτουργία του συνόλου των καταστημάτων σε όλη την χώρα. Είναι μία μέρα που όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία για να επανεκκινήσει επιτέλους η οικονομία. Τα εμπορικά καταστήματα είναι επιχειρήσεις, που όλοι πρέπει να στηρίξουμε ειδικά αυτή την περίοδο. Αυτό κάνει σήμερα και το Επιμελητήριο μας μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο. Επισκεφθήκαμε σήμερα τα καταστήματα της πόλης δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, ότι στηρίζουμε την τοπική αγορά, την τοπική μας οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις & τις θέσεις εργασίας στον τόπο μας. Κάθε ευρώ σε τοπική επιχείρηση είναι δύναμη για την Δράμα».

 

Στέφανος Γεωργιάδης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας