Με μία διπλή δράση επέλεξαν να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα τα μέλη της Λέσχης Lions Δράμας.

Από νωρίς το πρωί άπλωσαν στο ανατολικό πεζοδρόμιο της Πλατείας Ελευθερίας το «ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» (ένα κόκκινο διάδρομο) και υπό τους ήχους της απαλής μουσικής της Τζοκόντα του Μάνου Χατζηδάκη, τα μέλη της λέσχης προσέφεραν στους περαστικούς κουλουράκια και τους καλούσαν να «κεντήσουν» το χαλί της αγάπης με χρήματα, τα οποία θα διαθέσουν για να προσφέρουν στα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας Παιδιού μία ημερήσια εκδρομή, όπως κάνουν κάθε χρόνο εδώ και πολλά χρόνια.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και οι πολίτες βράβευσαν την προσπάθεια αυτή των Lions συμμετέχοντας έτσι ώστε να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική ημέρα τα παιδιά αυτά.

Την ίδια ώρα μέλη της Λέσχης διένεμαν στους οδηγούς των αυτοκινήτων φυλλάδιο με την παρότρυνση να μην οδηγούν όταν έχουν καταναλώσει αλκοόλ «ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ»!

Το κοινωνικό αυτό μήνυμα που είναι πολύ επίκαιρο στις ημέρες των εορτών, αφού κάθε χρόνο δυστυχώς θρηνούμε πολλά θύματα από τροχαία ατυχήματα λόγω του ότι πολλοί οδηγούν μετά από κατανάλωση αλκοόλ, σχεδόν μεθυσμένοι.