Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με τις οποίες θα απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση θα εφαρμοστούν σε δύο διαφορετικά σημεία της Δράμας, την προσεχή Κυριακή 5 Ιουνίου, σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας κ. Αθανάσιου Σέρτη.

Συγκεκριμένα, λόγω της τέλεσης του 40ημερου μνημοσύνου του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, απαγορεύεται την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 8.00 έως τις 12.00 η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου επί της οδού έμπροσθεν της κεντρικής εισόδου του Ναού και παραπλεύρως επί της οδού Βενιζέλου.

Επιπλέον, λόγω των εκδηλώσεων της 17ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων Ο.Φ.Α. Δράμας, απαγορεύεται την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 8.00 έως τις 16.00 η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην οδό Χελμού από διασταύρωση με οδό Φιλίππου έως οδό Κεφαλληνίας, στις οδούς Σκοπέλου και Βρύσεως (είσοδος χώρου στάθμευσης βαρέων οχημάτων) από τη διασταύρωσή τους με οδό 1ης Ιουλίου έως την οδό Χελμού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με την σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής- ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.