Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στην Δράμα με την εικόνα που παρουσιάζει εδώ και λίγες ώρες το πιο κεντρικό σιντριβάνι της πόλης, καθώς στέρεψε από νερό με αποτέλεσμα όσα ψάρια ζούσαν στον υδάτινο κόσμο του να πεθάνουν.

Τις εικόνες αντίκρισαν κι όσα παιδιά μαζί με τους γονείς τους επισκέφτηκαν το σαββατοκύριακο το κέντρο της πόλης, στο οποίο κάθε χρόνο στήνεται η “Ονειρούπολη” το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο το οποίο γίνεται πόλος έλξης επισκεπτών απ όλη την Βόρεια Ελλάδα κι όχι μόνο.

Όπως αναφέρει κάτοικος της πόλης η κατάσταση είναι δραματική με τους κατοίκους ν’ αντιδρούν στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής η οποία νωρίτερα και μετά από δεκάδες καταγγελίες επισκέφτηκε τον χώρο :
«Οι φωτογραφίες με το συγκεκριμένο σιντριβάνι κάθε Χριστούγεννα ταξιδεύουν διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο. Είναι το σιντριβάνι όπου στήνεται ο μεγάλος Άι Βασίλης. Αυτό το συντριβάνι έχει καταντήσει σήμερα να είναι άδειο από νερό, μέσα στη βρόμα και με ψόφια ψάρια. Αυτό συνέβη μέσα σε λίγες εβδομάδες και κανένας δεν φρόντισε μέχρι σήμερα το πρωί να κάνει κάτι. Ήρθαν και το σκούπισαν και καλά για να μην βλέπουμε τα χάλια του».

Το θέμα απασχόλησε έντονα και τους διαδικτυακούς φίλους της σελίδας στο Facebook «Η Δράμα μου-τα καλά, στραβά και ανάποδα» με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν.

Πηγή: Protothema.gr