ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Οι ευκαιρίες που δίνουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μ.Μ.Ε. στους διαφημιζόμενους για στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή, οι μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα που αυτά αντιμετωπίζουν, το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους καθώς και οι ανάγκες που έχουν οι διαφημιζόμενοι και τα ζητούμενα που θέτουν για να εμπιστευθούν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μ.Μ.Ε., είναι τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο Regional Media Forum, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

Τα πάνελ του Regional Media Forum έχουν ως εξής:

1ο Πάνελ (Θεσμικό):

«Προβλήματα, ευκαιρίες και προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων»

15:30 – 16:30 Συζήτηση.

16:30- 16:45 Q&A.

Συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ).

Συμμετέχουν οι: Αντώνης Μουντάκης (Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου), Βαγγέλης Αθανασίου (Πρόεδρος Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων), Αντώνης Γρηγορόπουλος (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών), NίκοςΣύμπουρας (Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδας) και ΒαλέριαΤσάμη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς).

2ο Πάνελ:

«Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Περιφερειακών & Τοπικών Μ.Μ.Ε. αλλά και ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής τους απορρόφησης»

16:45 – 17:30 Συζήτηση.

17:30- 17:45 Q&A.

Συντονίζει ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων, BoussiasCommunications

Συμμετέχουν οι: Σπύρος Καμπιώτης (Διευθύνων Σύμβουλος Ιonian TV), Θεόδωρος Λουλούδης (Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος, Εφημερίδα Πελοπόννησος), Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Τμήματος Marketing και Εξαγωγών, Λουξ Μαρλαφέκας).

*Μετά τη λήξη του Regional Media Forum θα ακολουθήσει στις 19:00 η Τελετή Απονομής των βραβείων Regional Media Awards 2018.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ