ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΩΣ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

 

  • Ν. Ουσταμπασίδης (προπονητής Ορεστιάδας): Η Δόξα ανήκει αλλού – Έχω αναμνήσεις από τη Δράμα, όμως τώρα προέχει η Ορεστιάδα
  • Ο τερματοφύλακας της Δόξας Μ. Ηλιάδης, χρυσός σκόρερ στο 1-1 με Χανιώτη, δήλωσε: Μόνο ενωμένοι θα σωθούμε
  • Με κόσμο και στον Έβρο η Δόξα
  • Πανδραμινή ανταπόκριση θεσμικών στο κάλεσμα του Γ.Σ. Δόξα

 

Οι 22 πόντοι σε 21 ματς είναι εξ ορισμού κόκκινος συναγερμός, οπότε η απουσία νίκης μέσα στο 2024 καθιστά τα όρια απαγορευτικά. Το ισόπαλο 1-1 με Χανιώτη και ο τρόπος που ήρθε, απέδειξε ότι αγωνιστικά το γκολ είναι το μεγάλο πρόβλημα και η απουσία ικανού σέντερ φορ κραυγαλέα.

Στη μάχη για την παραμονή το… φύλλο πορείας για την Κυριακή 11-2-2024 γράφει Ορεστιάδα, μια νεοφώτιστη και δυνατή ομάδα με 36 βαθμούς συγκομιδή που μόνο από τύχη δεν ήρθαν.

Ο προπονητής του Ορέστη κ. Νίκος Ουσταμπασίδης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: «Έχω συναισθηματικούς δεσμούς με τη Δόξα, αφού ό,τι έγινα ποδοσφαιρικά, το οφείλω σε μεγάλο ποσοστό τόσο στη Δόξα όσο και στον αείμνηστο Κώστα Τσιτσόπουλο. Όμως τώρα είμαι στον Ορέστη και τον υπηρετώ πιστά. Η Δόξα ως μέγεθος ανήκει αλλού, υπολείπονται 13 παιχνίδια, άρα 39 βαθμοί, οπότε υπάρχει χρόνος να εξασφαλίσει την παραμονή. Θα φιλοξενήσουμε και τη Δόξα και τους φιλάθλους όπως πρέπει. Η Ορεστιάδα διψά για ποδόσφαιρο και η Δόξα προσελκύει φιλάθλους».

 

Μ. Ηλιάδης: Με συσπείρωση η παραμονή

 

Στην εκπνοή του αγώνα με τον Χανιώτη ο τερματοφύλακας της Δόξας Μιχάλης Ηλιάδης πάτησε σε κόρνερ στην αντίπαλη περιοχή και σκόραρε για το 1-1.

Ο ίδιος αφιέρωσε το γκολ στη σύζυγό του και στον 1 έτους γιο του και έστειλε το μήνυμα ότι μόνο με συσπείρωση θα έρθει η παραμονή.