ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΑΝΟΔΟΥ

 

  • Ο κύκλος των φιλικών έστειλε μηνύματα για αποκωδικοποίηση με αντίπαλο το χρόνο
  • Μπολάκης – Αγιώτης – Βουτζακλίγια (σέντερ φορ) οι εντάξεις της τελευταίας στιγμής
  • «Άνοιγμα» της ΠΑΕ σε συνάντηση – γεύμα με εκπροσώπους 40 σωματείων της ΕΠΣ Δράμας
  • Δόξα – Αλμωπός Αριδαίας στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Δράμας

 

Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 (στις 24/10) και ο σχεδιασμός – προγραμματισμός για τη νέα περίοδο 2020-2021 κυριολεκτικά λειτουργεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Η σκληρή πραγματικότητα αποτυπώθηκε σε μια μόνο φράση που είπε ο Απόστολος Πετράκης ότι «ήρθαμε στο 95’»!!!

Από τη διοικητική αβεβαιότητα το Σεπτέμβριο περάσαμε στον έκτακτο σχεδιασμό. Το περσινό ρόστερ αποχώρησε σε άλλες ομάδες, είχαμε το σήριαλ με τους Κύπριους, όπου χάθηκε χρόνος που για να καλυφθεί πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις και δεδομένα που να έχουν απόλυτη επιτυχία.

Έτσι, υπάρχουν από τη μια οι προσδοκίες και από την άλλη η σκληρή πραγματικότητα. Θα προλάβουμε να γίνουμε ομάδα, είναι το απλό ερώτημα.

 

Μπαράζ μεταγραφών

 

Η συνεργασία του Απόστολου Πετράκη και του τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Ξανθόπουλου είναι σε 24ωρη βάση. Η κανονική περίοδος των μεταγραφών έληξε και απομένουν οι ελεύθεροι για μια εβδομάδα ακόμη.

Αποκτήθηκαν:

Τερματοφύλακας: Στεφανάκος

Αμυντικοί: Μπολάκης, Σπυρόπουλος, Νίμπα, Αγιώτης

Μέσοι: Ιβάνες (Αργεντίνος), Μαρινάκης, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς , Χάμοντ, Γκόμεζ, Μποζ (Ολλανδός), Μπρούσελερς (Ολλανδός)

Επιθετικοί: Βουτζακλίγια (Σέρβος σέντερ φορ υπό απόκτηση)

Σίγουρα στο ρόστερ πιθανότατα θα υπάρχει 1 ακόμη προσθήκη.

 

Γεύμα της ΠΑΕ σε σωματεία της ΕΠΣ Δράμας

 

Το μήνυμα να ξαναβιώσουμε το μεγαλείο της Δόξας όλοι οι Δραμινοί ενωμένοι, έστειλε ο Απόστολος Πετράκης κατά τη διάρκεια γεύματος που παραχώρησε η ΠΑΕ σε εκπροσώπους σωματείων της ΕΠΣ Δράμας. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν 40 εκπρόσωποι σωματείων, οι οποίοι άκουσαν τον κ. Πετράκη να απευθύνει κάλεσμα για μια νέα αρχή. «Είμαι ο μόνος ξένος εδώ πέρα αλλά αυτό έχει και ένα καλό. Δεν έχω συμμετάσχει σε κόντρες, ίντριγκες, σ’ όλα αυτά του παρελθόντος και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μία νέα αρχή. Αυτή τη νέα αρχή θέλω να κάνουμε όλοι μαζί για να πάει παρακάτω το δραμινό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο κ. Πετράκης, ο οποίος κι αυτός έχει ξεκινήσει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, στάθηκε και στην επιθυμία του να υπάρχει έντονο το δραμινό στοιχείο στην ομάδα της Δόξας, λέγοντας: «Η ιστορία μας έδειξε πως όταν η ομάδα που είναι στα χέρια μας, μεγαλούργησε, το έκανε επειδή είχε έντονο το δραμινό στοιχείο μέσα της. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Εγώ δεν θέλω μία ομάδα που να αποτελείται από τριάντα μισθοφόρους. Εγώ θέλω οι ποδοσφαιριστές να περνούν τα βήματα σιγά σιγά. Από τις ομάδες του τοπικού, από τις ακαδημίες να πηγαίνουν στις ομάδες Γ’ Εθνικής, από εκεί στην ΠΑΕ και μακάρι να βγουν ποδοσφαιριστές να πάνε παρακάτω σ’ άλλες ομάδες».