ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ – ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ Γ.Σ. ΔΟΞΑ – ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

  • Κοντά σε λύση για το αύριο της ΠΑΕ μετά από προχωρημένες συζητήσεις

 

 

Επί του πιεστηρίου

Χρονικά, Τρίτη πρωί που γράφονται αυτές οι γραμμές, είμαστε αδικημένοι από τις εξελίξεις, αφού μετά τις σοβαρές επαφές το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου, αναμένονται οι εξαγγελίες για την επίτευξη συμφωνίας και την είσοδο στην ΠΑΕ εταιρείας ικανής να ανταπεξέλθει στα «θέλω» και τα «πρέπει» τόσο της κατηγορίας όσο και του ονόματος της Δόξας. Κάθε άλλη ερμηνεία – αναφορά επί του παρόντος θα ήταν άκαιρη και άστοχη εκ μέρους μας, αφού βρισκόμαστε ενώπιον της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Σίγουρα ο χρόνος πλέον πιέζει για τον διοικητικό και αγωνιστικό προγραμματισμό – σχεδιασμό. Θα περάσουμε σε μια νέα σελίδα στη Δόξα, είναι το ερώτημα που απασχολεί όλους τους φιλάθλους και η προσμονή για επίσημες ανακοινώσεις ανεβάζει το θερμόμετρο.

 

Γενική Συνέλευση ο Γ.Σ.

 

Για πρώτη φορά στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 19.00 (στη θύρα Β’ – επισήμων) και το θέμα 6 της ημερήσιας διάταξης ανοίγει την εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Διοικητικός απολογισμός από 27-6-2019 έως 30-6-2020
  2. Οικονομικός απολογισμός από 27-6-2019 έως 30-6-2020
  3. Προϋπολογισμός 2020
  4. Ανάγνωση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 27-6-2019 έως 30-6-2020
  5. Έγκριση ενεργειών και πράξεων του Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από τις ευθύνες
  6. Διοικητικές εξελίξεις στον Γ.Σ. (Διερεύνηση σχημάτων για διενέργεια εκλογών)