ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1 ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΒΑΛΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2, Η ΔΟΞΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΗΣ Α’ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Στην 1η θέση με 76 βαθμούς και με 45 βαθμούς διαφορά η Καβάλα φιλοξενείται από τη 12η με 31 βαθμούς Δόξα στο el clasico της περιοχής
  • Α. Στολτίδης (προπονητής Δόξας): Θα κάνουμε τον δικό μας αγώνα
  • Η νέα άδικη ήττα στον Νέστο επιβάρυνε τη βαθμολογική κατάσταση
  • Με κόσμο η Καβάλα την Κυριακή, χωρίς τον πορτιέρο Ηλιάδη (κάρτες) η Δόξα

 

Η 28η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο έχει μια ξεχωριστή αναμέτρηση, αυτή της Δόξας με τη γειτόνισσα Καβάλα, όπου το γόητρο και η άμιλλα κρατούν πολλά χρόνια.

Φέτος όμως η βαθμολογία και τα στατιστικά είναι απαγορευτικά για τους γηπεδούχους Μαυραετούς, αφού οι 45 (!!!) βαθμοί διαφορά είναι ένα μέγεθος που χρήζει ανάλυσης και όχι μόνο.

 

Δόξα – ΑΟΚ: Ντέρμπι αποχωρισμού

 

Ήδη ο ΑΟΚ οδεύει στη Super League 2 και η παρουσία στο ντέρμπι της Κυριακής θα έχει ως στόχο την επιβεβαίωση, ενώ η γηπεδούχος Δόξα είναι στα κατακόκκινα, αφού πατά την αγωνιστικότητα και το πάθος, οι βαθμοί είναι «αγνοούμενοι», κάτι που συνέβη και στην τελευταία αγωνιστική μέσα στον Νέστο Χρυσούπολης.

Υπάρχει άραγε χρόνος; Οι απαντήσεις στο ερώτημα είναι εντός γηπέδου, αφού στατιστικά μπορεί να γίνουν ανατροπές, όμως στη γενική εικόνα του πρωταθλήματος και της παρουσίας της Δόξας, υπάρχει θέμα παρουσίας και βαθμών.

 

Α. Στολτίδης: Θα δώσουμε τον αγώνα μας

 

Ο προπονητής της Δόξας Άκης Στολτίδης στην πρώτη του παρουσία σε πάγκο ομάδας, καλείται να συσπειρώσει και να εμψυχώσει τους παίκτες του κόντρα στους πρωτοπόρους και για το γόητρο και για τους βαθμούς.