ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-12-23 Η ΔΟΞΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

 

  • Σύσκεψη Άκη Στολτίδη – Διοίκησης για μεταγραφική ενίσχυση
  • Αποχώρηση του Βούλγαρου Ατανάσοφ – Εσωτερική μεταγραφή του μπακ Γαλόπουλου
  • Ο Παύλος Χατζηδημητρίου μετά το χατ–τρικ με τη Βέροια καλεί τον κόσμο κοντά στην ομάδα
  • Άμεσος συνεργάτης του Άκη Στολτίδη ο προπονητής Χρήστος Αθανασιάδης
  • Με κόσμο και στη Θέρμη οι Μαυραετοί

 

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι μια «κλειστή στροφή» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου η Δόξα καλείται να βγάλει ψυχή, πάθος και βαθμολογική αντεπίθεση. Είναι οριακή έως καθοριστική η πορεία εφεξής.

 

«Παυσίπονο» η νίκη επί της Βέροιας

 

Ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη επί της Βέροιας, όμως η ανάγκη για βαθμούς με τη Θέρμη είναι απαραίτητη και όλοι στο στρατόπεδο της Δόξας το έχουν αντιληφθεί. Το δήλωσε και ο προπονητής κ. Άκης Στολτίδης ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη την Κυριακή.

 

Απόφαση για ενίσχυση

 

Ήδη η απόφαση για ενίσχυση της ομάδας ελήφθη στη κοινή σύσκεψη Άκη Στολτίδη και Διοίκησης, αφού ο ορισμός της γενικής αντεπίθεσης θα γίνει πράξη σε όλους τους τομείς.

Στον πάγκο ο Δραμινός Χρήστος Αθανασιάδης είναι ήδη άμεσος συνεργάτης του κ. Στολτίδη, ενώ αποχώρησε ο Βούλγαρος Ατανάσοφ με κοινή απόφαση. Παράλληλα, επέστρεψε ο μπακ Γαλόπουλος (θα υπηρετεί στη Δράμα στη θητεία του).

 

Έλαμψε με Βέροια ο Παύλος Χατζηδημητρίου

 

Από τα Δραμινά ταλέντα ο φορ Παύλος Χατζηδημητρίου ξεχωρίζει στην κατηγορία και με το χατ-τρικ με τη Βέροια έστειλε ένα μήνυμα ότι το μέλλον του ανήκει, αρκεί να συνεχίσει την προσπάθεια τόσο ο ίδιος όσο και οι νεαροί συμπαίκτες του.

 

Δ. Περσίδης: Συναντήσεις με επιφανείς οικονομικούς παράγοντες

 

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης δήλωσε: «Θα υπάρξουν άμεσα συναντήσεις με επιφανείς οικονομικούς παράγοντες για ενίσχυση, έτσι ώστε η ομάδα να ανταπεξέλθει σε όλους τους τομείς.