Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 στην τρίτη θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Δράμα, Δούκας και ΑΕΚ ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση και με διαφορά τερμάτων η ΑΕΚ βγήκε πρώτη παρόλο που η Δραμινή ομάδα την είχε κερδίσει με 6 γκολ διαφορά. Στον τελευταίο παιχνίδι η ομάδα μας εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια ηττήθηκε από το Δούκα με δέκα γκολ διαφορά και για ένα γκολ έχασε την δεύτερη θέση. Τις διαφορές στο σκορ τις καθόρισε η αφύσικη με βάση την δυναμικότητα των ομάδων ήττα του Δούκα από την ΑΕΚ με 13 γκολ.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας(που πήραν το bonus εισαγωγής τους στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα) και στους προπονητές μας.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την ΟΧΕ για την εμπιστοσύνη της και την παραχώρηση της τελικής φάσης. Την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον Δήμο Δράμας και τον Δήμαρχο κ. Χριστοδουλο Μαμσάκο, την Αντιδήμαρχου αθλητισμού κ. Αναστασία Τόλιου τους Δημοτικούς συμβούλους Στρατηγό κ. Μελισσινό, Μυστακίδη Γιάννη και όλες τις παρατάξεις του Δήμου Δράμας για την υποστήριξη στον σύλλογο μας. Ευχαριστούμε το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για την διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ΕΣΧΑΜΑΘ. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του τουρνουά που στήριξαν την εκδήλωση. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους 45 εθελοντές της δράσης οι οποίοι ήταν ο κύριος λόγος της επιτυχίας του τουρνουά. Οι εθελοντές μας είναι η οργανωτική μας δύναμη. Λυπούμαστε που λόγω COVID δεν επετράπηκε η είσοδος σε πολλούς. Ελπίζουμε ότι θα μας καταλάβουνε. Ευχαριστούμε την αστυνομική διεύθυνση Δράμας. Ελπίζουμε πλέον ότι όλοι όσοι εκπροσωπούν φορείς έχουν αντιληφθεί την τεράστια προσπάθεια του συλλόγου για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην πόλη μας. Δεν σταματούμε εδώ, αύριο φθάνει στην Δράμα με 26μελη αποστολή ή πρώην Πρωταθλήτρια Ευρώπης SCM CRAIOVA και θα παραμείνει στην Δράμα για 10 ημέρες πραγματοποιούνται φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις. Ακολουθούν 30 Αυγούστου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου τουρνουά με συμμετοχή 3 ομάδων μικρών ηλικιών από την Ρουμανία ενώ έχει προσκληθεί και ομάδα από Βουλγαρία. Ακολουθουν αμέσως μετά 12/9 και 19/9 τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας. Συνεχίζουμε θέλουμε να πάμε πιο ψηλά….