Ακόμη μια εμφάνιση προσβολή στην Ιστορία της Δόξας

  • Από τεσσάρα (0-4 από τον Λεβαδειακό) σε τριάρα (0-3 από τον ΟΦ Ιεράπετρας)
  • Σε «κόκκινο συναγερμό» η ομάδα

Οι αγώνες των play out της Super League 2 ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου και το ξεκίνημα για τη Δόξα ήταν το χειρότερο δυνατό. Μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τον Λεβαδειακό, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προστέθηκε ακόμη μια εμφάνιση προσβολή στην Ιστορία της ομάδας, καθώς η Δόξα γνώρισε την ήττα με 0-3 από τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας για την πρώτη αγωνιστική των play out.

Μάλιστα, η κατάσταση πλέον μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν λαϊκά δικαστήρια, με τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, να ξεσπούν για τις εμφανίσεις της ομάδας. Και είναι όχι μόνο τα αποτελέσματα, με συνεχόμενες βαριές ήττες, αλλά και ο συνδυασμός τους με αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, που προκαλούν τη λαϊκή οργή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦ Ιεράπετρας δεν συμμετείχε κανείς από το προπονητικό τιμ της ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Πλέον η Δόξα βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό», καθώς η βαθμολογική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει μειωθεί και αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν περιπέτειες και τα χειρότερα να μην έχουν έρθει ακόμη.

Η βαθμολογία του γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται στα play out έχει ως εξής:

  1. Παναχαϊκή 30
  2. Απόλλων Λάρισας 25
  3. Τρίκαλα 24
  4. Δόξα Δράμας 21
  5. Καραϊσκάκης 19
  6. Ιεράπετρα 16