ΜΕ ΤΑ «ΔΕΣΜΑ» ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Η βάση μας τα Δραμινά παιδιά – Κίνητρο για μένα η Δόξα
  • Γ. Ξανθόπουλος (πρώην Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ Δόξα, παλαίμαχος): Η Δόξα στη Γ’ Εθνική επιβάλλεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο
  • Στις 6 Ιουλίου 2022, στο γήπεδο της Δόξας, μεγάλη συναυλία με άρωμα Πόντου – Κρήτης με τους Μανώλη Κονταρό και Ματθαίο Τσαχουρίδη
  • Ανακοινώθηκε η παραμονή στην ομάδα του Α. Κόντου

 

Συμπληρώθηκαν 2 μήνες που στο «μαρτυρικό» ματς με τον Σοχό (17-4-2022), η Δόξα την έσχατη στιγμή απέφυγε το ανήκουστο, να βρεθεί στις τοπικές κατηγορίες της Δράμας.

 

Και τώρα πού πάμε, με ποιους και πώς;

 

Είναι το διαχρονικό ερώτημα εδώ και χρόνια στη Δόξα και είναι σε ισχύ και τώρα, με τη διαφορά ότι από 24-12-2021 υπάρχει η νέα Διοίκηση που στα plus της έχει την εξασφάλιση της παραμονής, όμως το μέγεθος, οι προσδοκίες για την ιστορική Δόξα είναι το «οξυγόνο» για το όποιο αύριο, αφού ο Σύλλογος ανήκει ψηλά.

Και εδώ η οικονομική κρίση, τα όποια «δεσμά» από την πολύπαθη ΠΑΕ να είναι ουσιαστικά «χειρόφρενο» και η απουσία οικονομικού παράγοντα έστω και στη Γ’ Εθνική είναι αρνητικές συναρτήσεις στην εξίσωση των Μαυραετών.

 

Έρχονται ανακοινώσεις

 

Η επίσημη μεταγραφική περίοδος αρχίζει στις 1-7-2022 και στη Δόξα το πλάνο «νέα χρονιά» έχει ξεκινήσει σε θεωρητικό στάδιο με προσυμφωνίες με τους υπάρχοντες και αντίστοιχες βολιδοσκοπήσεις για ελεύσεις σε καθημερινή βάση.

Ο νέος προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης είναι σε 24ωρη επαφή με τους διοικούντες, αφού το πλάνο με Δραμινά παιδιά είναι η πρώτη επιλογή και οι προσθήκες – μεταγραφές θα δώσουν το χρώμα της περιόδου 2022-2023.

Παρελθόν για τη Δόξα είναι οι Ρουαντιόλα, Τζανουλίνος και Μπαρέττας, καθώς οι 3 περσινοί παίκτες αποχαιρέτισαν και θεωρούνται εκτός ομάδας και πλάνων.

Ήδη πάντως ανακοινώθηκε η παραμονή στην ομάδα του Αλέξανδρου Κόντου, με τη Δόξα να τον χαρακτηρίζει ως «σημαία» και να επισημαίνει πως η παρουσία του «είναι το φωτεινό παράδειγμα συνέπειας και αφοσίωσης στο σύλλογο μας, στα χνάρια που έβαλε ο πατέρας του, ο Τάκης Κόντος και θα ενισχύσει τη νέα προσπάθεια με την πολύχρονη πείρα του στα γήπεδα».

 

Γ. Ξανθόπουλος: Η Δόξα μόνο πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική

 

Θέση τις τις προσδοκίες της νέας περιόδου πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Δόξα (τώρα στην ΠΑΕ Ιωνικός) Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος οριοθέτησε τις στοχεύσεις με μοναδική έγνοια τον πρωταθλητισμό.

 

Στις 6 Ιουλίου Πόντος – Κρήτη στη Δόξα

 

Μεγάλη συναυλία με άρωμα Πόντου και Κρήτης διοργανώνει ο Γ.Σ. Δόξα με τους κορυφαίους Ματθαίο Τσαχουρίδη και Μανώλη Κονταρό, στις 6 Ιουλίου 2022, στο γήπεδο της Δόξας. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.