ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ Α’ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 

  • Κύκλος τιμητικών βραβεύσεων από τον Γ.Σ. Δόξα – Πρεμιέρα με τον Κώστα Ευμοιρίδη
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ομογενοποίησης της ομάδας
  • Δηλώσεις του Μπ. Καζεπίδη (προπονητή Βύρωνα Καβάλας) για τη φιλική αναμέτρηση Βύρων – Καβάλα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερούλειο γήπεδο Καβάλας

 

Έφτασε και ο Σεπτέμβρη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητούν ρόλους – συμπεριφορές και τον όποιο χαμένο προγραμματισμό… Σε ένα μήνα ακριβώς, στις 2-10-2022, είναι προγραμματισμένη η έναρξη του υπό διαμόρφωση σε 4 ομίλους από 7 πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στην πολύπαθη Δόξα πάει ένας χρόνος που η ΠΑΕ έστειλε έγγραφο αποχής και αδυναμίας συμμετοχής και έτσι ήρθε ο αυτό-υποβιβασμός. Μια προσβλητική εξέλιξη, άκρως απαξιωτική, αφού οι «παρελάσεις» «σωτήρων» και παρακείμενων εξωδιοικητικών έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Σήμερα, τώρα, η συσπείρωση και η ανάταξη είναι η επιλογή στρατηγικής της νέας εκλεγμένης διοίκησης του Γ.Σ. Δόξα και η πειθώ ότι κάτι αλλάζει σε μια δύσκολη περίοδο.

Ήδη η παραμονή στη Γ’ Εθνική στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν το «καμπανάκι» ότι πιο κάτω δεν υπάρχει για την ιστορική Δόξα.

Έτσι πρώτα με την ενίσχυση στο αγωνιστικό τμήμα και με την ενεργοποίηση φιλάθλων και επιχειρηματιών η νέα περίοδος που ξεκινά, 2022-2023, θα είναι η απάντηση ότι η Δόξα είναι εδώ.

Με την τιμητική βράβευση του Κώστα Ευμοιρίδη (αναμενόταν να πραγματοποιηθεί χθες 31 Αυγούστου), ο Γ.Σ. Δόξα στέλνει μήνυμα ότι δεν ξεχνά το παρελθόν και ότι υπάρχει και μέλλον.

 

Βύρων – Δόξα την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

 

Σε μια έδρα που θα βρεθεί και στο πρωτάθλημα είναι το επόμενο φιλικό των Μαυραετών.

Σε δηλώσεις του για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Βύρωνα Καβάλας και την Δόξα Δράμας, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Βερούλειο, ο Δραμινός κ. Μπάμπης Καζεπίδης, προπονητής του Βύρωνα, δήλωσε: Το φιλικό με τη Δόξα έχει ιδιαίτερη αξία για τον Βύρωνα, αφού υποδεχόμαστε μια ιστορική ομάδα. Είναι χαρά και τιμή για όλο τον Βύρωνα που στόχο έχει στην πρώτη εμφάνιση στην κατηγορία να πετύχει την παραμονή και την καταξίωση.

 

Πάει για μεταγραφικό μπαμ η Δόξα

 

Οι αποχωρήσεις Κατσαμάγκα – Μουδούρογλου ήταν το μήνυμα για τη Δόξα για άμεση ενίσχυση και εδώ οι επιλογές θέλουν την προσθήκη 1 ή και 2 παικτών α’ διαλογής για τα επίπεδα της κατηγορίας.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις.

 

Π. Κατσαμάγκας: Ευχαριστώ τη Δόξα

 

Ο επιθετικός Παναγιώτης Κατσαμάγκας διευκρίνισε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι προσωπικοί και όχι οικονομικοί, ευχαριστώντας τη Δόξα.