Η ΕΚΘΕΣΗ – «ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ» ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΔΗΓΟ ΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

 

  • Στο ακουστικό τους άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα
  • Οι «γραμμές» της έκθεσης του Γ. Αποστολίδη
  • Η νέα αναβαθμισμένη κατηγορία απαιτεί δράσεις και παρεμβάσεις

 

Για πρώτη φορά στη Δόξα με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το προπονητικό team, αποτύπωσε σε κείμενο όλα τα μεγέθη για το υπάρχον έμψυχο υλικό με πλήρη αιτιολόγηση.

Νέα σύγχρονα ήθη και πρακτικές που σε προηγμένες χώρες είναι δεδομένα, αλλά για την Γ’ Εθνική είναι πρωτοποριακό. Όμως ο ρεαλισμός για τη Δόξα λέει ότι η κάθε πορεία, η κάθε δράση, πρέπει να έχει και το ανάλογο κοστολόγιο και εδώ ο κωδικός φωνάζει ότι τα «πρέπει» του συλλόγου και τα αιτιολογημένα «θέλω» του προπονητή να είναι σε ισορροπημένη εξίσωση.

Ήδη στην έκθεση του κ. Γιάννη Αποστολίδη και στις προτάσεις για τη νέα χρονιά οριοθετούνται τόσο το έμψυχο υλικό όσο και η όποια αναβάθμισή του με στοχευμένες προσθήκες.

Ήδη από ανταγωνίστριες ομάδες (Καβάλα – Πανθρακικός) υπάρχουν κινήσεις για σοβαρές ενισχύσεις, κάτι που συμπαρασύρει και τους Μαυραετούς.

 

Αρχή Ιούνη οι πρώτες κινήσεις, πολλές οι επαφές για συμπαραστάτη – χορηγό

 

Ήδη ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης είναι σε καθημερινές διαβουλεύσεις με επώνυμους για παρουσία – εμπλοκή χορηγού – συμπαραστάτη. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να υπάρξουν γνωστοποιήσεις για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με πρώτη την ανανέωση του προπονητικού team.