Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΜΠΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΚΔΗΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

 

 

  • Ξεκινούν προετοιμασία όλες οι ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής μαζί και οι ερασιτεχνικές του Νομού
  • Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα που δεν θα απαντηθεί από κανέναν
  • Προβληματισμός και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών

 

 

Περάσαμε χρονικά στα «κόκκινα» για τη νέα χρονιά 2018-2019, αφού η περιβόητη αναδιάρθρωση ήταν μια επικοινωνιακή «φωτοβολίδα» πολιτικών, αθλητικών και όχι μόνο παραγόντων. Έτσι είναι σίγουρο ότι δεν πάμε πουθενά. Ο Συνεταιρισμός της Super League απέδειξε ότι εφαρμόζει μια καθαρά κοντόφθαλμη συντεχνιακή προσέγγιση για το όποιο ΑΥΡΙΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα είναι χαρακτηριστική (δημοσιεύεται αυτούσια στο κάτω μέρος της σελίδας).

 

Ο χρόνος τρέχει

 

Το ηθικό δίκαιο του Γιάννη Μπύρου για μια προσέγγιση με γνωστά τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις είναι για χώρες που οι επιχειρηματίες επενδύουν και γνωρίζουν κανόνες εμπλοκής. Στην Ελλάδα της Ε.Ε., στις 25/7/2018, είναι άγνωστο τι θα ισχύσει σε ένα μήνα και όλοι τους είναι «καμουφλαρισμένοι» στα προσωπικά τους θέλω, όμως αυτό συμπαρασύρει τον Γιάννη Μπύρο να μην μπορεί να προγραμματίσει για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το ερώτημα είναι αν θα προλάβει χρονικά η Δόξα να συγκροτήσει ένα ρόστερ ανταγωνιστικό, όταν οι υπόλοιπες ομάδες έχοντας αποδεχτεί τη ρευστότητα ήδη είναι στη 2η βδομάδα προετοιμασίας και η Δόξα διαθέτει 2 μόνο συμβόλαια.

Είναι τα παραπάνω η σκληρή πραγματικότητα για μια νέα χρονιά που όλα θα καθορισθούν από ανθρώπους που το μέλλον του αθλήματος περνά από το εγώ τους