ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ

  • Έσχατες προσπάθειες για απόκτηση αξιόλογου κεντρικού αμυντικού
  • Μπ. Καζεπίδης (προπονητής Βύρωνα): «Να χαρεί ο κόσμος ένα καλό παιχνίδι»
  • Η αγωνιστική μεταμόρφωση της Δόξας με την έλευση του προπονητή Γ. Αποστολίδη παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τους φιλάθλους
  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): «Η αξιοπρέπεια του συλλόγου εντός και εκτός Δράμας είναι για τη διοίκησή μας αδιαπραγμάτευτη αρχή»

 

Η 13η στροφή του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 την αναμέτρηση Δόξας – Βύρωνα Καβάλας και σίγουρα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Δ. Περσίδης: Η αξιοπρέπεια του συλλόγου αδιαπραγμάτευτη αρχή

Το δικό του μήνυμα στέλνει εκ μέρους της διοίκησης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης, οριοθετώντας συμπεριφορές και αρχές, λέγοντας ότι «για τη διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα η αξιοπρέπεια του συλλόγου εντός και εκτός Δράμας είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή».

Μπ. Καζεπίδης: Να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι

Ο Δραμινός προπονητής του Βύρωνα Καβάλας κ. Μπάμπης Καζεπίδης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» για την αναμέτρηση με τη Δόξα: «Είναι ένα παιχνίδι για εμάς σε ένα ιστορικό γήπεδο κόντρα στη Δόξα. Πιστεύω ότι θα το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».

Με σοβαρότητα

Στη Δόξα ξέρουν ότι το τρίποντο είναι μονόδρομος και ότι ο αντίπαλος θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς. Ήδη οι εντάξεις του φορ Σαμπανίδη και του χαφ Ανθουλάκη δίνουν επιπλέον λύσεις στο προπονητικό επιτελείο.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει εντατικοποιηθεί από τους ιθύνοντες και οσονούπω αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Κάτι άλλαξε

Οι αποχωρήσεις Τζελίδη, Μκρτσιάν, Πέρεθ, Παπαδόπουλου και η έλευση του προπονητή Γιάννη Αποστολίδη μεταμόρφωσαν εν «πτήσει» όλη την εικόνα της Δόξας με έμφαση στα νέα παιδιά ήδη.

Χατζηδημητρίου, Κυριακίδης Δημ., Ιορδανίδης Χρ. και Ιορδανίδης Α. και η μεταμόρφωση του Θεοδοσιάδη και του πορτιέρο Μπεζυρτζή έχουν οριοθετήσει μια νέα – νέα Δόξα, κάτι που ο κόσμος και οι φίλαθλοι επικροτούν.