Ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση της τελευταίας στρώσης του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο «Αλέκος Φρούσιος», μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα όπου είχαν διακοπεί από το συνεργείο του αναδόχου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του ταρτάν, θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και η διαγράμμισή του.

Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο καταγράφηκε καθυστέρηση, με συνεχείς παρατάσεις της συμβατικής προθεσμίας περαίωσής του. Η αρχική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών ήταν η 9η Δεκεμβρίου 2021, όμως από τότε υπήρξαν τρεις παρατάσεις, οι δύο πρώτες εκ των οποίων αποφασίστηκαν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου, μετά από σχετικά αιτήματα του αναδόχου, και η τελευταία προέκυψε με τη χρήση πρόσφατης νομοθεσίας περί επιμήκυνσης του χρόνου ολοκλήρωσης των έργων σε εθνικό επίπεδο.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, το έργο αντικατάστασης του ταρτάν οδεύει προς την τελική ευθεία ολοκλήρωσής του, με ευχή όλων σύντομα οι αθλητές του στίβου, αλλά και όλοι όσοι χρειάζονται τις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου για προπονήσεις, να επιστρέψουν σύντομα σε αυτό.