Από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας, η οποία στεγάζεται στο ισόγειο του διοικητηρίου, γίνεται διανομή σχολικών ειδών σε 98 οικογένειες δικαιούχων του Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου που έχουν συνολικά 172 παιδιά – μαθητές Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης.

Τα σχολικά είδη είναι προσφορά επιχειρήσεων, ιδιωτών και φορέων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην προσπάθεια του Δήμου να παράσχει στήριξη σε παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί για την ευαισθησία τους:

 1. Τον Τοίχο της Καλοσύνης
 2. Τον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Δράμας
 3. Τον Κωτσόβολο
 4. Τον Σκλαβενίτη
 5. Την εταιρεία Κυριακίδης Μάρμαρα
 6. Την Αρίβια
 7. Το κτήμα Μανωλεσάκη
 8. Το ξενοδοχείο AYA
 9. Το βιβλιοπωλείο Ιωαννίδης
 10. Το βιβλιοπωλείο Πάτσης
 11. Το ξενοδοχείο Ύδραμα
 12. Την Εντινγκ Ελλάς
 13. Την Διακάκης ΑΕ
 14. Την Τύπο Τραστ ΑΕ
 15. Το κτήμα Παυλίδη

Από την ίδια ευαισθησία ωθείται και η συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Δράμας κ. Ιωάννη Γαζάνη και την Πρόεδρο των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών κα Μαρία Βραδέλη, για την παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών με σκοπό την μαθησιακή υποστήριξη μαθητών των οποίων οι οικογένειες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της ενισχυτικής εκπαίδευσης.

«Με τη στήριξη τους και το κοινωνικό τους ενδιαφέρον δείχνουν την εκτίμησή τους για το έργο μας και παρέχουν τη δυνατότητα στα παιδιά να προχωρήσουν στη ζωή με ίσες ευκαιρίες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δράμας.