Στην πρόσφατη συνεδρίασή του (22 Νοεμβρίου), το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δράμας αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τη διάθεση χώρου στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης» στον Σύλλογο Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας, προκειμένου να κατασκευασθεί εκθεσιακός χώρος -μουσείο για την ιστορία της δραμινής χειροσφαίρισης. Η απόφαση λήφθηκε μετά από σχετικό αίτημα του Συλλόγου Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας, ενώ είχε προηγηθεί και θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Κοινότητας Δράμας.

Έτσι, με τη συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία του εκθεσιακού χώρου-μουσείου στο «Δ. Κραχτίδης» και συγκεκριμένα στο χώρο που βρίσκεται (μπαίνοντας από την είσοδο του κυλικείου) δεξιά πάνω και έξω ακριβώς από την είσοδο της κερκίδας.

Σε ανάρτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«…Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Τολιου Αναστασία η οποία ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Η δημιουργία μουσείου Χειροσφαίρισης ήταν ένα όραμα των ανθρώπων του χάντμπολ που σιγά σιγά γίνεται πράξη».