Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Μωυσιάδη με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Πατακάκης ανέφερε τα εξής:

Ο άνθρωπος που θα άλλαζε τη μοίρα της Δράμας ως υποψήφιος Δήμαρχος, τελικά άλλαξε την προσωπική του φιλοδοξία.

Είχε προηγηθεί μια ψηφοφορία στο Π.Σ. όπου αποχώρησε από μια παράταξη επικαλούμενος το συμφέρον της Δράμας, για να προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Μέτιου. Το γεγονός ότι ο κ. Μέτιος στην ίδια ψηφοφορία είχε την ίδια ακριβώς στάση μάλλον δεν επηρέαζε τα πράγματα, ίσως σε αυτό να συντέλεσε και η προσφορά μιας θέσης έμμισθου Αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ. Μωυσιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον κ. Μέτιο ξέχασε όμως να πει στους δημότες της Δράμας και τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά του ότι τελικά δεν θα είναι υπ. Δήμαρχος και στο προφίλ του «διαφημίζει» ακόμα την αποτυχημένη υποψηφιότητα του για τον Δήμο.

Ίσως τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα αν ο Δήμαρχος Δράμας του είχε δώσει το «δαχτυλίδι» που κατά δική του ομολογία του είχε υποσχεθεί (ο ίδιος το έχει παραδεχθεί σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή).

Στο επίκεντρο της πολιτικής πρέπει να είναι ο άνθρωπος και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες.

 

Αργύρης Πατακάκης – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας

«Περιφερειακή Σύνθεση»