ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, την Παρασκευή 9 Ιουλίου, η κ. Χαρά Κεφαλίδου, η Βουλευτής Ν. Δράμας και υπεύθυνη του τομέα Παιδείας & Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα (σ.σ. 9/7), ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, ημέρα αγωνίας, για μαθητές, γονείς, δασκάλους, όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους εσάς τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους καθηγητές και τους γονείς για την μεγάλη προσπάθεια σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες. Η αντοχή σας και η επιμονή στον στόχο σας από μόνη της έχει τεράστια αξία. Αποδείξατε στον κόσμο των “μεγάλων” ότι μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στα δύσκολα, στις ανατροπές που φέρνει η ζωή και αυτό είναι το καλύτερο εισιτήριο για την ενηλικίωση.

Αποχαιρετάτε την παιδικότητα για να πετάξετε με τα δικά σας φτερά, που δοκιμάστηκαν σκληρά και επίπονα όσο λίγων.

Ανεξάρτητα από τους βαθμούς που ανακοινώθηκαν, να ξέρετε είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το μέλλον σας με τον καλύτερο και πιο ταιριαστό, για τον καθένα και καθεμία, τρόπο. Στη χρονιά που πέρασε δείξατε αντοχή και ωριμότητα που θα είναι παράδειγμα για πολλούς από εμάς.

Για όσους θεωρήσουν ότι οι βαθμολογίες δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, να ξέρουν ότι η ζωή τους μόλις ξεκίνησε. Είναι η πρώτη μόνο προσπάθεια σε μία σειρά από πολλές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας για την επίτευξη των ονείρων σας. Αξιοποιήστε την και προχωρήστε για να φτιάξετε τη ζωή που θέλετε να έχετε.

Παρά τις δυσκολίες, να θυμάστε, είναι στο χέρι σας».