ΜΕ ΣΟΧΟ ΕΝΤΟΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) Η ΔΟΞΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΖΗΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΑΘΜΟΥΣ

  • Επιστροφή για 4η φορά στους Μαυραετούς του Σάββα Μουδούρογλου
  • Προπληρωμές για τον μήνα Ιανουάριο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα
  • Κάλεσμα στήριξης από Διοίκηση με κουπόνια 5 ευρώ
  • Η μεταγραφική ενίσχυση απαιτεί και την άμεση αγωνιστική ένταξη των νέων παικτών

Ο φετινός Γενάρης είναι από τους οριακούς μήνες για τη Δόξα, η οποία βρέθηκε σε μια περίοδο ελεύθερης πτώσης και φυσικά είναι ζητούμενο η αναστροφή τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά με τη νέα Διοίκηση.

Με το χρόνο να πιέζει και την πανδημία να επηρεάζει, οι απαιτήσεις της κατηγορίας και της βαθμολογικής θέσης είναι τα «σχοινιά» σε μια Δόξα που η τοποθέτηση του Προέδρου κ. Δημήτρη Περσίδη να είναι αντιπροσωπευτική.

 

«Η αξιοπιστία του Συλλόγου καταρρακώθηκε»

 

Με δήλωσή του ο Πρόεδρος κ. Περσίδης έδωσε τις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης που είναι ηθικές ως προς την αξιοπιστία του Συλλόγου και αγωνιστικές για την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Σύλλογος είναι απαξιωμένος, χρησιμοποιώντας την εξής φράση: «Είναι αδιανόητο παίκτες που πριν καιρό “παρακαλούσαν” να έρθουν στη Δόξα, τώρα την έχουν ως 2η και 3η επιλογή»!!!

Για τις μεταγραφές είπε ότι σε εξέλιξη 2-3 ακόμη, πέραν των 3 που αποκτήθηκαν.

 

Κάλεσμα στήριξης

 

Η παραλαβή μόνο υποχρεώσεων, χωρίς ταμείο, με άγνωστο αριθμό διαρκείας να έχουν διατεθεί και άγνωστο αριθμό εσόδων, η καταβολή προπληρωμής του μήνα Γενάρη από τη νέα Διοίκηση είναι δείγμα θέλησης.

Έτσι, η προσφυγή στους φιλάθλους για οικονομική στήριξη είναι μονόδρομος, με τη διάθεση κουπονιών 5 ευρώ.

 

«Άνετη παραμονή και αξιοπρέπεια»

 

Εντωμεταξύ, παίκτης της Δόξας είναι ο επιθετικός Σάββας Μουδούρογλου, ο οποίος θα αγωνιστεί για 4η φορά στην καριέρα του στους Μαυραετούς. Σε δηλώσεις του στην «Εργασία… συν» για την μεταγραφή του στη Δόξα, ο Σάββας Μουδούρογλου σημείωσε: «Ήρθα για την άνετη αγωνιστική παραμονή και για την αξιοπρέπεια. Πάμε όλοι μαζί».