Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, Η ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, Η 9ΜΗΝΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ

· Γ. Ξανθόπουλος (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ): Δεν πηδώ από το καράβι στον αγώνα επιβίωσης της Δόξας

· Υπό συγκρότηση νέο Διοικητικό Συμβούλιο με παρουσία ιδεολόγων φιλάθλων

· Παραίτηση – αποχώρηση του Η. Χατζηελευθερίου – «Έσκασαν» 6 προσφυγές, εκδίκαση στις 18-12-2020

· Γ. Χατζησαρόγλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας, μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ): Το νέο έτος όλες οι αποφάσεις για τοπικά, Super League 2, Football League, υπό κατάργηση για φέτος η Γ’ Εθνική

 

Η περιοχή μας με τα δεδομένα της πανδημίας «έπαιξε» πανελλαδικά σε full ρυθμούς αρνητικών δεδομένων και ο αγώνας είναι για τον καθένα υπαρξιακός.

Τη δική της αγωνία έχει και η αγαπημένη Δόξα, αφού με την 9μηνη πλήρης αγωνιστική απραξία, οι υποχρεώσεις έχουν τον χαρακτήρα χιονοστιβάδας, ενώ έχουν «φορτώσει» ψυχολογικά όλο τον οργανισμό των Μαυραετών.

Ήδη η παραίτηση από 4-12-2020 του Ηλία Χατζηελευθερίου, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον αποχωρήσαντα (από 13-1-2020) μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο, ενέτεινε το πρόβλημα και στη διοικητική εκπροσώπηση.

 

Γ. Ξανθόπουλος: Είμαι εδώ, στηρίζω τη Δόξα

 

Το δικό του σύνθημα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στέλνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν Τεχνικός Διευθυντής, με ρόλο και διοικητικό, ως Αντιπρόεδρος, Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος με λίγα λόγια είναι ξεκάθαρος, αφού η φράση του είναι: Δεν πηδώ από το καράβι, είμαι κοντά στη Δόξα σε αυτή την περίσταση.

 

Συγκροτείται νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ

 

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Χατζηελευθερίου έχουμε διαδικασίες συγκρότησης νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ρομαντικοί φίλαθλοι, κυρίως του οπαδικού κινήματος, να θέλουν να δηλώσουν «παρών» σε νέους ρόλους.

 

18 Δεκεμβρίου η εκδίκαση των 6 προσφυγών

 

Ήδη 6 ποδοσφαιριστές της περιόδου 2019-2020 τελούν σε αντιδικία πλέον με την ΠΑΕ Δόξα, ζητώντας οικονομική ανταπόκριση σε διεκδικήσεις τους. Το γεγονός είναι ότι μετά από χρόνια η Δόξα (ξανα)ανοίγει λογαριασμό με την αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών.