ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης «Γι’ αυτά που έχεις στην καρδιά σου» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Για άλλη μια φορά προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, έχουμε έτοιμη την πρότασή μας για να βοηθήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα «αλλιώς» τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Επιλέγοντας ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή μας, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με τη δημιουργική συμβολή των εθελοντών μας, προχωράμε στη διάθεση της χριστουγεννιάτικης συλλογής μας που αποτελείται από:

α) χειροποίητες γυάλινες μπάλες σε 12 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική συσκευασία δώρου. Σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε ζητώντας μας να αναγράψουμε πάνω στην μπάλα την προσωπική σας ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας.

β) χειροποίητα υφασμάτινα νεσεσέρ-κασετίνες με έξι μίνι χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα σχέδια από ζαχαρόπαστα. Μπορείτε και πάλι να πρωτοτυπήσετε ζητώντας μας να αναγράψουμε πάνω στο χριστουγεννιάτικο αστέρι το όνομα του παραλήπτη του δώρου σας και μετέπειτα να χρησιμοποιήσετε το νεσεσέρ για την αποθήκευση της μάσκας σας, σχολικών ειδών, καλλυντικών κ.τ.λ.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας με πολλή χαρά για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη δωρεά σας ή τη συλλογή μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003 ή με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ([email protected]) ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης – Δράμα, Instagram: toixoskalosynhs_drama). Υπάρχει δυνατότητα αποστολής εντός Δράμας αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Το φωτογραφικό υλικό της πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης συλλογής μας, που ετοιμάστηκε από την εθελοντική μας ομάδα με δημιουργική διάθεση και πνεύμα συνεισφοράς, μπορείτε να το δείτε αναλυτικά στο έγγραφο που σας επισυνάπτουμε παρακάτω.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους εσάς που επιλέγοντας να χαρίσετε μοναδικά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγκαλιάζετε ταυτόχρονα τις δράσεις προσφοράς κι αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που διοργανώνουμε όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες φέτος για όλους μας. Επιθυμούμε όπως πάντα ο Τοίχος της Καλοσύνης να είναι εστία χαράς, δημιουργικότητας, ελπίδας και προπαντώς αισιοδοξίας για όλους μας και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε εκ βαθέων που με τη στήριξή σας γινόσαστε συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι του εθελοντισμού και των πράξεων καλοσύνης…

 

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Η Γραμματέας του Συλλόγου