Το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της Super League 2, όμως στην πρεμιέρα δεν θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας, καθώς αποφασίστηκε αναστολή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, μέχρι να εκδικαστεί στις 21 Ιανουαρίου από το Διοικητικό Δικαστήριο η προσφυγή που κατατέθηκε από την Δόξα Δράμας σχετικά με την αδειόδοτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως δύο φορές η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν προχώρησε σε έκδοση αδειόδοτησης. Ο λόγος των συγκεκριμένων αποφάσεων εδραζόταν στο ότι κρίθηκε πως υπήρχε εμπλοκή στα διοικητικά της ΠΑΕ του Κρητικού επιχειρηματία κ. Απόστολου Πετράκη, εις βάρος του οποίου είχε επιβληθεί στο παρελθόν ποινική καταδίκη.

Μετά τη σημερινή αναστολή, η Δόξα δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στα Χανιά, όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ δεν θα γίνει ούτε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής Super League 2 – Football League αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020″.