Επόμενο μπαράζ πρόκρισης στις 6 καλύτερες Ελληνικές ομάδες (Final 6) με την ΑΕΚ σε ουδέτερη έδρα

 

Η ομάδα κορασίδων του Bianco Monte Δράμα 1986 πέτυχε μεγάλη νίκη με 21-19 επί του Ζαφειράκη στην ουδέτερη έδρα της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη.

Οι κορασίδες μας πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ ενώ στο ημίχρονο είχαν μια διαφορά 7 γκολ.

Στο Β’ μέρος η πολύ καλή ομάδα της Νάουσας πίεσε ώστε να ανατρέψει το σκορ αλλά οι Δραμινές με ψυχραιμία και πάθος έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ απόλυτα ευχαριστημένη ήταν η προπονήτριά τους Αγγελική Μαυροπούλου.

Το μότο των Δραμινών «πάμε πιο ψηλά» λειτούργησε και στη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο στα κορίτσια με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι ένα βήμα πριν την τελική φάση.

Το επόμενο δεκαπενθήμερο η Δραμινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε αγώνα μπαράζ ώστε να διεκδικήσει την είσοδό της στο Final 6 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθειά τους, στην προπονήτριά τους Αγγελική Μαυροπούλου και με σκληρή δουλειά υπομονή και ήθος τις ευχόμαστε ακόμη ψηλότερα. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας.

Πεντάλεπτα 1-1, 3-4, 4-7, 5-9, 6-11, 6-13 (ημίχρονο), 9-13, 10-14, 12-17, 12-20, 16-20, 19-21 (τελικό).

Διαιτήτευσαν Χαρίτσος-Νικόλας.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Παπουτσής Φώτης): Καιμακάμη, Ντερβίσι 2, Κυριακίδου 6, Αχμέτι, Αλαίτση 4, Μισιρλή, Μαργκιοκάι 2, Ψαρρά, Κώστα 2, Αντ.Τσαρνούχα, Κασάπη, Δήμ.Τσαρνούχα, Χατζηωαννίδου, Ντομπρένι, Σιταρίσου 3.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 (Αγγελική Μαυροπούλου): Τσοκαταρίδου 3, Χατζίδου, Κιουκτσόγλου5, Καμπαγιουκλή, Ορφανίδου 5, Παππού, Μπίζα, Δράζιου 4, Χρυσοχοίδου 1, Παπαδοπούλου 2, Ζαχαροπούλου 1, Νεοκοσμίδου.

Δίλεπτα 4/3. Πέναλτι 1/1-3/3.

 

Το Γραφείο Τύπου