Φωτογραφία Αναγνώστη

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυώροφης πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι, όπου έπεσε το μπαλκόνι.

Η εικόνα από το στέγαστρο της ταράτσας που υποχώρησε σε πολυκατοικία επί της οδού Κουρτέση 27, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, είναι συγκλονιστική.

Το στέγαστρο έχει καταρρεύσει και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος. Ο δρόμος στην περιοχή έχει κλείσει από την Αστυνομία, ενώ η πολυκατοικία από την πρώτη στιγμή εκκενώθηκε προκειμένου να ελεγχθεί η στατικότητά της.

Χαλάνδρι-μπαλκόνι

Πού θα μείνουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Την άμεση κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής του Χαλανδρίου προκάλεσε η πτώση του μπαλκονιού στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Αν και ο δήμος δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά έχει προκύψει πρόβλημα με τη διαμονή των ενοίκων της πολυκατοικίας μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοψία, να γίνουν οι σχετικές μελέτες και να βγει το πόρισμα της Πολεοδομίας για την καταλληλότητα όλου του κτιρίου.

Έτσι, ο Δήμος Χαλανδρίου ήρθε σε συμφωνία με ξενοδοχείο της περιοχής και εξασφάλισε στέγη για τις οικογένειες της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Πηγή: enikos.gr